Hesabım
    Ben Affleck "The Accountant" Devamının Dizi Olabileceğini Söylüyor!

    Ben Affleck'ten açıklama geldi.

    Oscarlı oyuncu ve yönetmen Ben Affleck, "Hesaplaşma" filminin devamının geleceğini resmi olarak açıkladı. Ancak Collider ile yaptığı bir röportaj sırasında emekli Batman Affleck'in söylediklerine göre "Accountant 2" bir film olmayabilir; bir dizi olarak çekilebilir.

    The Accountant, 2016 yılında vizyona girmiş ve yılın en iyi filmlerinden biri olarak yerini almıştı. Ben Affleck'in başrolünde yer aldığı filmin yönetmenliğine Gavin O'Connor oturuyordu. Bir devam filminin çekileceği konusu, ilk filmin vizyona girdiği dönemden bugüne gündemdeki yerini koruyordu. Ancak Affleck'in Justice League gibi DC filmleriyle meşgul olması devam filminin gelmesini engellemişti. Şimdi ise Accountant'ın devamı yeniden gündeme düştü. Collider ile konuşan Ben Affleck, şu sözleri sarf etti: "Bunun hakkında konuştuk (Gavin O'Connor ile). TV versiyonunun yapılıp yapılmayacağı tartışılıyor. Senarist (Bill Dubuque) fazlasıyla başarılı ve meşgul biri oldu; yani bu projede yer almayacak. Biri bana 'Eğer bir senaryo bulabilirsek bunu güçlendirebilir ve devam yapımına dönüştürebiliriz. Ama bu biraz zorlayıcı. Çünkü karakter özellikleri çok spesifik. Filmi aksiyon filmine dönüştürerek ve adını The Accountant 2 koyarak geçiştiremeyiz.' dedi."

    The Accountant'ın konusu ise şöyleydi: Christian Wolff dahi denebilecek bir matematik uzmanıdır. İnsanlardan çok rakamlarla içli dışlı olan karakter normal bir muhasebe uzmanı gibi görünse de aslında dünyanın en tehlikeli suç örgütleri için freelance olarak çalışmaktadır. Hazine Bakanlığı'nın Suç Yürütme Birimi kendisini araştırmaya başladığında dikkat çekmemek için sıradan gördüğü tehlikesiz bir müşteriyle anlaşan uzman, robotik şirketinde çalışan muhasebe uzmanı kısa bir sürede müşterisinin o kadar da sıradan bir problemi olmadığını fark eder. Christian hesaplarda keşfettiği milyonlarca dolar tutan tutarsızlık üzerine çalıştıkça başına açılan tehlike de büyümeye başlar...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top