Hesabım
    Liev Schreiber, Will Smith'li 'King Richard'ın Kadrosuna Katıldı!

    King Richard, tenis şampiyonu Williams kardeşlerin babalarının hikayesini anlatacak.

    Daily News

    Liev Schreiber, Hollywood Repoter'ın duyurduğu habere göre Will Smith'li King Richard'ın kadrosuna katıldı, Warner Bros filminde tenis şampiyonları Serena ve Venus Williams'ın Richard Williams'ın gerçek hayat hikayesi anlatılacak. Filmi Reinaldo Marcus Green yönetecek ve şampiyon sporcuları Saniyya Syndey (Venus) ve Demi Singleton (Serena) canlandıracak. Will Smith, iki tenisçinin babası ve filme adını veren Richard Williams'ı oynayacak.

    Aunjanue Ellis ve Jon Bernthal de filmde önemli rollerin bazılarını üstlenecekler. Zach Baylin'in senaryosu, iki kızını, daha sonra Grand Slam galibiyetlerinde koçluk etmek ve onları en büyük iki oyuncuya dönüştürmek için Compton, Kaliforniya'daki çocukluklarından başlamak üzere tenis oynamak için eğiten Richard Williams'ın kararlılığını ve cesaretini tasvir ediyor. Williams Kardeşler daha doğmadan, doğacak çocuklarını tenis şampiyonu yapmayı kafasına koyan Williams, bu hedefine ulaşıyor ve ortaya ilginç bir başarı öyküsü çıkıyor.

    Schreiber, filmde John McEnroe ve Pete Sampras ile çalışnış ve dünyaca ünlü bir eğitmen olan tenis koçu Paul Cohen'i oynayacak. Tim ve Trevor White, filmi Star Thrower Entertainment adı altında çekiyorlar. Smith ve Westbrook Studios da prodüksiyonda yer alıyor.. Schreiber, sinema, televizyon ve tiyatro arasında, son dönemde; beş Altın Küre ve üç Emmey adaylığı kazandığı Ray Donovan'ın son sezonunda, Wes Anderson’ın heyecanla beklenen son filmi French Dispatch'te ve devam eden tiyatro oyunlarında yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top