Hesabım
    Daniel Radcliffe, Başka Bir Harry Potter Filminde Yer Almak İstemiyor

    Daniel Radcliffe'ten Harry Potter serisiyle ilgili açıklama geldi.

    Harry Potter filmlerinin yıldız oyuncusu Daniel Radcliffe, başrolünde yer aldığı "Escape From Pretoria" filmi için Variety mikrofonlarına konuştu. Oyuncu, Harry Potter karakterine veda etmesinin ardından şekillendirdiği kariyeri ve sihirli evrene geri dönüp dönmek istemediği hakkında konuştu.

    Yönetmeninin sinema eleştirmenlerine saldırmasıyla gündeme oturan ve Paramount'ın açıklama yapmak durumunda kaldığı Guns Akimbo'nun ve Daniel Webber ile başrolünü paylaştığı Escape From Pretoria'nın yıldızı olan Daniel Radcliffe, kariyeri hakkında Variety ile konuştu. Oyuncu, Hogwarts'ın büyülü dünyasına yeniden katılmak isteyip istememesiyle ilgili gelen soruya şöyle cevap verdi: "Sanmıyorum. Her şeye hayır demekten hoşlanmam, yapmaya can atmadığım bazı şeyler var. Bence o filmler yoluna devam etti ve biz olmadan gayet iyi durumdalar. Bu şekilde devam ettiği için mutluyum. Hayatımın şu anki halini seviyorum. Hiçbir seriye dahil olmayacağımı söylemiyorum. Ama kariyerimin şu an sahip olduğu esnekliği seviyorum. Yıllar önceden senede bir film çekmek üzere imzaladığım bir anlaşmanın yarattığı duruma dahil olmak istemiyorum."

    Daniel Radcliffe, Guns Akimbo ve Escape From Pretoria'nın yanı sıra Miracle Workers, Swiss Army Man, Victor FrankensteinA Young Doctor's Notebook & Other Stories gibi yapımlarla karşımıza çıkmıştı. Harry Potter'ın bulunduğu büyülü evren ise Fantastic Beasts serisi ile yoluna devam ediyor. Eddie Redmayne'in başrolünde bulunduğu Fantastik Canavarlar serisi beş filmden oluşacak ve şimdiye kadar iki film hayata geçirilebildi. Seride bu kez New York ve Londra arasında mekik dokuyup, Dumbledore'un gençliği ile Grindelwald'ın büyülü dünyanın başına açtığı işleri izliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top