Hesabım
    Colin Farrell'lı "Artemis Fowl"dan Yeni Uzun Fragman Geldi!

    Artemis Fowl, vizyona girmeye hazır.

    Usta oyuncu ve yönetmen Kenneth Branagh'nın imzasını attığı fantastik film "Artemis Fowl"dan yeni bir fragman paylaşıldı. Walt Disney Stüdyoları'nın geliştirmiş olduğu film, bir süredir ertelemelere tabi tutuluyordu. Şimdi ise yeni fragmanla birlikte Artemis Fowl, babasının bıraktığı yerden yeni bir maceraya atılıyor.

    Eoin Colfer'ın yazarı olduğu kitaptan aynı isimle uyarlanan Artemis Fowl hakkında söylenenlere göre kitap ile film arasında bariz farklar bulunuyor. Fantastik bir hikayeyi casusluk temasıyla birleştiren Artemis Fowl, esasen geçtiğimiz yıl Ağustos ayında vizyondaki yerini alacaktı. Ancak yeni vizyon tarihi olarak 2020'nin Mayıs ayı seçildi. Yönetmen Kenneth Branagh, filmi hakkında şu sözleri sarf etti: "Eoin Colfer, imza niteliğinde olan ve orijinal dünyaları olan karakterlere sahip bir kitap serisi yarattı. Umuyoruz ki bu karizmatik anti kahramana alışmış olan hayranlar sinema izleyicileri arasına katılarak sürprizler deryasında, tipik Artemis Fowl stiliyle şaşırtıcı ters köşeler sayesinde eğlenirler."

    Artemis Fowl'un konusu ise şöyle: 12 yaşındaki Artemis Fowl, sayısız suç dehasını barındıran bir soydan gelmektedir. Aynı zamanda bir dahi olan Artemis, babasının ansızın ortadan kaybolması ile birlikte bir maceraya atılmak zorunda kalır. Bu büyük gizemi aydınlatabilmek için güçlü ve gizli bir peri ırkıyla mücadele etmesi gereken Artemis, kendini rakiplerine karşı giriştiği bir  güç ve kurnazlık savaşında bulur...

    Henry V”, “Kuru Gürültü” ve “Thor” gibi filmlerle tanınan ve son olarak “Doğu Ekspresinde Cinayet” ve All Is True ile karşımıza çıkan yönetmen Kenneth Branagh'ın kamera arkasına geçtiği filmin oyuncu kadrosunda Hollywood'un taze keşfi Ferdia ShawLara McDonnell, komedinin sevilen yüzlerinden Josh GadNonso AnozieTamara SmartMiranda RaisonJosh McGuireHong ChauNikesh PatelMichael AbubakarJake DaviesRachel DenningMatt JessupSimone KirbySally Messham ve Adrian Scarborough bulunuyor.

    Artemis Fowl, 29 Mayıs tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top