Hesabım
    Lionsgate "Are You There, God? It’s Me, Margaret"ı Film Yapmak İstiyor

    Lionsgate, yeni bir projenin haklarını satın aldı.

    Lionsgate film şirketi, Judy Blume'un yazarı olduğu "Are You There God? It's Me, Margaret" kitabını beyaz perdeye aktarmak için harekete geçti. Deadline'ın haberine göre Lionsgate, kitabın haklarını elde edebilmek için verdiği ve diğer şirketlerle rekabet içerisinde olduğu bir mücadelenin galibi olarak çıktı.

    Birçok film şirketi ve streaming platformunun rekabete dahil olduğu "Are You There God? It's Me, Margaret" kitap hakları savaşının galibi Lionsgate oldu. Yaklaşık olarak 30 milyon dolarlık bütçe ile çekilecek olan film, Edge of Seventeen ve Post Grad filmlerinden tanıdığımız Kelly Fremon Craig tarafından yazılıp yönetilecek. "Are You There God? It's Me, Margaret"ın yapımcılığını ise Broadcast News, As Good As It Gets, The Simpsons gibi yapımlarla tanınan usta isim James L. Brooks üstlenecek. Ayrıca Julie Ansell, Richard Sakai, Amy Brooks, Fremon Craig ve Judy Blume da yapımcılık konusunda destek olacak.

    İlk yayın tarihin 1970 olan "Are You There God? It's Me, Margaret" kitabının konusu ise şöyle: Şehir merkezinden kasabaya taşınan bir sekizinci sınıf öğrencisi Margaret, anksiyetesi, ergenliğe girmesi, vücudunun ve duygularının değişmesi konusunda yardımcı olması için sürekli olaran Tanrı'ya dua ediyordur. Yazar Judy Blume, kitabının filme dönüştürülecek olması konusunda şu sözleri sarf etti: "Kelly ve Jim ile tanıştığımda Margaret ekibi oluşturmaları konusunda oldukça şanslıydım. Lionsgate'in proje için erkenden başlayan ve devam eden heyecanı ile birlikte Margaret'ın doğru yuvayı bulduğunu hissettik. 50 yılın ardından zamanı gelmişti!"

    "Are You There God? It's Me, Margaret"ın ne zaman hayata geçirilmeye başlanacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top