Hesabım
    Christopher Landon Yeni Bir Paranormal Activity Filmiyle Geri Dönüyor

    Christopher Landon'ın sıradaki projesi Paranormal Activity olacak.

    Korku türündeki sevilen seri Paranormal Activity'nin ikinci filminden itibaren senarist olarak görev alan Christopher Landon, yeni bir Paranormal Activity filmiyle dönüş yapacak. İndie korku filmlerinin başarılı ismi olarak tabir edebileceğimiz Landon, yedinci Paranormal Activity için harekete geçti.

    The Evolution of Horror isimli podcast programına katılan Jason Blum, Paranormal Activity serisi hakkında konuştu. Blumhouse prodüksiyon şirketinin sahibi olan Blum, Paranormal Activity 7'nin önümüzdeki yıl içerisinde vizyona gireceğine işaret etti. Ayrıca Christopher Landon'ın da projede yer alacağını ifade etti. Christopher Landon, aynı zamanda son derece başarı elde eden korku komedi yapımı Happy Death Day 2U'nun yönetmen koltuğuna oturmuştu. Ayrıca Scouts Guide to the Zombie Apocalypse isimli bir diğer korku komedi filmine imzasını atmıştı. Son olarak Paranormal Activity serisi içerisinde "İşaretliler" filmiyle karşımıza çıkan Landon, 15 bin dolarlık bütçeye karşılık olarak 193 milyon dolar gişe hasılatına imza atmıştı. Bunun ardından Paranormal serisi The Ghost Demension ile devam etmiş ve 6 filmle toplamda 890 milyon dolar elde edilmişti.

    Orijinal filme imzasını atan isim Oren Peli, gelecek Paranormal Activity filminin yönetmen koltuğuna oturacak gibi görünüyor. Paranormal Activity filmleri birçok farklı yönetmen tarafından çekilmiş olup son filmi Paranormal Activity: The Ghost Dimention filmiyle gündeme gelmişti. Bu film Gregory Plotkin tarafından yönetilmiş olup filmin konusu şöyleydi: Film, yeni bir ailenin başından geçen paranormal olaylara odaklanıyor. Ryan ve Emily çifti, küçük kızları Leila ile mutlu bir hayat süren, sıradan bir çekirdek ailedir. Fleege ailesinin kabusu ise yeni bir eve taşınmalarıyla başlar. Taşındıkları bu evin garajında bir kamera ile bir kutu kaset bulan aile, bu sayede çevrelerinde gelişen paranormal olayları keşfetmeye başlayacaktır. Yeni Paranormal Activity filmiyle ilgili henüz neredeyse hiçbir detay belli değil. Yalnızca Oren Peli ve Christopher Landon'ın projeye dahil olacağı belli oldu.

    Paranormal Activity 7, 2021 yılı içerisinde izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top