Hesabım
    Jeff Wadlow, X-Force Filmi Çekmeyi Değerlendiriyor

    Jeff Wadlow'un Deadpool spin-off'u X-Force filmiyle ilgili fikirleri var!

    Başarıyla ilerleyen Deadpool serisinin Disney'in ellerinde devam edecek olmasının ardından Deadpool 2'de ortaya çıkan X-Force düşünceleri de varlığını devam ettiriyor. Eğer X-Force projesi gerçekleştirilebilirse yönetmen ve senaryo için birçok fikri olan ve Fantasy Island ile tanınan Jeff Wadlow hazırda gibi görünüyor.

    Jeff Wadlow, X-Force film düşünceleri hakkında şu sözleri sarf etti: "Bununla ilgili paylaşabileceğim şey, 'Eğer X-Men, Wolverine ve Profesor X ile okula giden mutantlar varsa ve Blackbird onları alaşağı ederse? Mutantları devlet okuluna göndermeye ne dersiniz?' Ya onlara sahip çıkacak biri olmazsa ve her şeyi tek başlarına çözmeye çalışmak zorunda kalırlarsa? Bu durumda Cable formunda daha karanlık, daha saldırgan bir akıl hocasını tanıtabilirdik.' derim. -Deadpool 2'nun Cable'ı tanıttığı andan beri artık bu konu gündemde değil ve X-Force'u Deadpool 1'in bile çıkmasından önce yazdım.-"

    Comicbookmovie ile konuşan Jeff Wadlow, Marvel'ın başında bulunan ve X-Men'i Marvel bünyesine çeken Kevin Feige'i, kendisini X-Men ya da X-Force üzerinde birlikte çalışmaya davet etti. Wadlow hedefinin 90'lı yıllarda çizgi roman yazarı Rob Liefeld'in yarattığı atmosferden çıkıp gelen karanlık bir üçleme yaratmak olduğunu da ifade etti.

    Ryan Reynolds başrollü, David Leitch yönetmenliğindeki Deadpool'un dünyasında X-Force ekibiyle karşılaşmıştık ve Deadpool ile yaşadıkları macera şöyle özetlenmişti: Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki sürdüren Deadpool'un düzeni, gelecekten gelen Cable'ın ortaya çıkışıyla sarsılır. Cable gelecekte tehdit oluşturacak bir çocuğun peşindedir. Deadpool, Cable'ı durdurabilmek için süper güçlere sahip bir ekibi toplar ve bu aykırı karakterlerden oluşan X-Force ekibi, Deadpool'la birlikte maceraya atılır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top