Hesabım
    Warner Bros, J.J. Abrams'ın Şirketi Bad Robots'tan Doğaüstü Western Filmi İstiyor

    Warner Bros ve Bad Robots iş birliğine gidecek.

    Warner Bros, western türündeki doğaüstü film projesi "The Pinkerton" için J.J. Abrams'ın prodüksiyon şirketi Bad Robots ile anlaşma yapmak üzere gibi görünüyor. The Pinkerton film projesi, Bad Robots'ın ilk orijinal filmi olacak.

    Star Wars'un son üçlemesinde imzası bulunan ve Star Trek filmleriyle tanınan J.J. Abrams'ın prodüksiyon şirketi Bad Robots, yeni bir film projesi için Warner Bros ile anlaşma imzalayacak. Henüz filmin konusu ya da diğer ayrıntıları belli değil. Ancak The Pinkerton adını taşıyacak filmin western türünde ve doğaüstü bir temaya sahip olacağı biliniyor. Ancak Pinkerton soyadı hiç de kulaklara yabancı gelmiyor. 1850'li yıllarda yaşayan İskoçya kökenli Alan Pinkerton, Amerika'da özel bir dedektiflik bürosu olan The Pinkertons'ı kurar. Pinkerton'ın ünlenme süreci ise Abraham Lincoln'e karşı gerçekleştirilecek suikastleri ortaya çıkarmasıyla başlar. Lincoln bunun ardından İç Savaş döneminde Pinkerton'ı özel koruma olarak işe alır.

    Daha önce de bir Pinkerton üyesinin hikayesini izlemiştik. HBO yapımı Deadwood dizisinde Sarah Paulson'ın karakteri Alice Isringhausen'ın Pinkerton ailesiyle alakalı olduğu biliniyor. Warner Bros The Pinkerton filminin senaryosunu Daniel Casey'nin yazmasını istiyor. Casey, son olarak Fast and Furious 9 filminin senaryosuna imza attı ve Kin, Drag Me To Hell, The Death of Michael Smith gibi yapımlarla tanınıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top