Hesabım
    25. Bond Filmi "No Time To Die"ın Vizyon Tarihi Korona Virüs Nedeniyle Ertelendi

    25. Bond filminden Korona Virüs ertelemesi..

    Çin'de devam eden karantinalar ve sinema salonlarının kapalı olması, bunun yanı sıra Korona Virüs'ün Güney Kore, İtalya ve Japonya da dahil olmak üzere birçok ülkede hayatın akışını değiştirmesi birçok alanı olduğu gibi sinemayı da etkiledi ve ilk önemli erteleme James Bond filmi No Time To Die'dan geldi.

    MGM, Universal, filmin ekibi ve yapımcılar Michael G Wilson ile Barbara Broccoli, bugün küresel sinema pazarını dikkatle inceledikten ve kapsamlı bir değerlendirme yaptıktan sonra, No Time To Die'ın vizyon tarihinin Kasım 2020'ye kadar ertelendiğini duyurdular. Yeni tarihinde film, Kuzey Amerika'da gişede önemli kazanç elde etme şansı yaratan Şükran Günü tatiline denk getirildi. Bir önceki vizyon tarihi 8 Nisan 2020 olarak planlanmıştı.

    Hali hazırda izleyicilerin salonlara gelmesi ve sağlıklarına yönelik endişelerin bulunması, aynı zamanda filmin gişesinin de önemli ölçüde etkileneceğinin düşünülmesi yapımcıları bu kararı vermeye itti. Korona Virüs salgınının en çok etkilendiği ve etkileneceği ülkelerin başında gelen Çin, İtalya, Fransa, İsviçre, Japonya, Hong Kong ve Güney Kore gibi ülkelerde halka açık büyük toplantılar kısıtlanıyor ve bu ülkeler, bir önceki Bond filminin kazancının yüzde 38'îni oluşturuyor. Yani bu ülkelerde azımsanmayacak sayıda Bond hayranı bulunuyor.

    Cary Fukunaga'nın yönetmen koltuğunda oturduğu 25. Bond filminin oyuncu kadrosunda Daniel Craig'in yanı sıra No Time to Die'ın kadrosunda yinelenen rolleriyle Lea Seydoux, Ben Whishaw, Naomie HarrisRalph Fiennes ve Christoph Waltz yer alırken, Rami MalekAna de Armas ve Lashana Lynch de serinin yeni yıldızları olacak. Bir erteleme daha gelmezse ve umarız Korona Virüs'ten dünya kurtulursa filmi 12 Kasım 2020 tarihinde izleyebileceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top