Hesabım
    Matt Reeves, The Batman'den İlk Batmobil Görüntülerini Paylaştı

    Yeni Batmobil tasarımları nasıl?

    Robert Pattinson'ın başrolünde yer aldığı The Batman'den ilk ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Bu kez de filmin yönetmen koltuğunda bulunan Matt Reeves, Bruce Wayne'in meşhur çok işlevli ve hızına kimsenin yetişemeyeceği aracı Batmobil'i tanıttı. Gelen görsellere göre filmin gerçekten de 80'li ya da 90'lı yıllarda geçtiği söylenebilir.

    İlhamını 1987 yılında piyasaya sürülen ve Frank Miller ile David Mazzucchelli'nin yaratıcısı olduğu Year One çizgi roman serisinden alan ve bizlere bir noir dedektiflik filmi sunacak olan Matt Reeves, The Batman'den yeni detaylar sundu. Daha önce de Batman'in kostüm tasarımını bir video aracılığıyla incelemiştik. Tüm bu görüntülere bakılırsa, Batman'i şaşalı dönemlerinde izlemeyeceğiz. Onun yerine belki de daha yeni Batman kimliğini kazanmış olduğu döneme gideceğiz. Çizgi romanlara göre dünyanın en iyi dedektiflerinden biri olan Bruce Wayne'in farklı yönlerini izleyeceğiz gibi görünüyor.

    The Batman'in oyuncu kadrosunda, Batman rolüyle Robert Pattinson; Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis, The Penguin rolüyle Colin Farrell, Carmine Falcone rolüyle John Turturro ve Gil Colson ile Peter Sarsgaard bulunuyor. The Batman'de Gotham Şehri olarak İskoçya Glasgow'un yapılarının gösterileceği daha önce resmi olarak açıklanmıştı. Diğer çekimler ise Londra'da yapılıyor.

    The Batman'in fragmanının Nisan ayında elimizde olacağına dair bazı işaretler bulunuyor. Ortaya atılan bir iddiaya göre ilk teaser "Promising Young Woman"ın vizyona girmesiyle birlikte film arasında sunulacak. Warner Bros aynı uygulamayı Christopher Nolan'ın Tenet'inde ve Cathy Yann'ın Birds of Prey'inde yapmıştı. Bu nedenle stüdyonun en olaylı filmlerinden biri olan The Batman için aynı gelenek devam ettirilebilir gibi görünüyor.

    The Batman, ülkemizdeki izleyicileriyle 25 Haziran 2021 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top