Hesabım
    Hocus Pocus 2'nun Yönetmenliğini Adam Shankman Üstlenecek

    Hocus Pocus 2 için harekete geçiliyor.

    Jessica ParkerBette Midler ve Kathy Najimy'nin başrolünde yer aldığı 90'lı yılların sevilen filminin devam halkası Hocus Pocus 2, yönetmenini buldu! Variety'nin haberine göre Disney+'ta izleyici karşısına çıkacak olan Hocus Pocus 2'nun yönetmen koltuğu için Adam Shankman ile anlaşma imzalandı.

    Senaryosunu Workaholics, Happy Together gibi dizilerin senaryolarında imzası bulunan Jen D'Angelo'nun kaleme alacağı Hocus Pocus 2 için yeni bir yönetmen ile anlaşma yapıldığı duyuruldu. Anlaşmaya göre Hairspray, A Walk To Remember, What Men WantBedtime Stories gibi yapımlarla tanınan Adam Shankman, Hocus Pocus 2'nun yönetmen koltuğuna geçecek. Hocus Pocus'un orijinal filminin konusu ise şöyleydi: Sanderson kardeşlerin cadılıkla uğraştığı için idam edilmelerinin ardından 300 yıl geçmiştir. Ancak ölümlerinden hemen önce yaptıkları büyü sayesinde, Max'in de yanlışlıkla yaptıkları nedeniyle yüzyıllar sonra hayata geri dönerler. Sanderson kız kardeşlerin, temelli olarak hayatta kalabilmelerini sağlamaları için 1 geceleri vardır... Ancak Hocus Pocus 2'nun konusu hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

    Disney'in yeni online streaming platformu Disney+'ta izleyicileriyle buluşacak olan Hocus Pocus 2'nun oyuncu kadrosunda orijinal filmin ana karakterlerinin yer alacağı duyurulmuştu. Sarah Jessica Parker, Bette Midler ve Kathy Najimy'yi bir kez daha bir arada göreceğiz. 12 Kasım'dan beri izleyicilerine streaming hizmeti sunan, ancak henüz ülkemizde açılışını yapmamış olan Disney+'ta filmin ne zaman yerini alacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top