Hesabım
    Berlin'in Yıldızı "Never Rarely Sometimes Always"den Yeni Fragman

    Dramatik gençlik filmi Never Rarely Sometimes Always'den fragman geldi.

    Berlin ve Sundance Film Festivali'nde beğeni toplayan indie film "Never Rarely Sometimes Always"den yeni bir fragman paylaşıldı. Kuzeni Skylar ile birlikte istemediği bir maceraya atılan Autumn'un hikayesini anlatan Never Rarely Sometimes Always'in fragmanında, filmin festivallerden aldığı övgüye de tanıklık ediyoruz.

    Never Rarely Sometimes Always'in konusu ise şöyle: Autumn ve Skylar, Pennsylvania'nın kırsal kesiminde yaşayan iki genç kızdır. Autumn'ın hayatı, hamile olduğunu öğrenmesi ile altüst olur. Genç kız, istenmeyen hamileliği karşısında ne yapacağını bilemez. Bu süreçte en büyük desteği kuzeni Skylar'dan görür. Autumn ve kuzeni Skylar, bu sorunu çözebilmek için New York'a gitmeye karar verir. Yola koyulan iki genç kız, arkadaşlık, cesaret ve sevgiyi keşfettikleri bir maceraya atılır.ttikleri bir maceraya atılır.

    It Felt Like Love ve Beach Rats filmlerinden ve 13 Reasons Why ile High Maintenance dizilerinden tanıdığımız Eliza Hittman'in yönetmen ve senarist koltuğuna oturduğu "Never, Rarely, Sometimes, Always", birkaç gün önce sona eren Berlin Film Festivali'nde Büyük Jüri Ödülü'nün sahibi olmuştu. Ayrıca En İyi Film kategorisinde de adaylığı bulunuyordu. Sundance Film Festivali'nde ise Amerikan filmleri kategorisinde Jüri Özel Ödülü filmde takdim edildi. Never, Rarely, Sometimes, Always'de Autumn karakterine hayat veren isim ilk uzun metraj filminde rol almış olan Sidney Flanigan olurken Skylar'ı canlandıran isim Steven Spielberg'ün West Side Story'sinde izleme şansı yakalayacağımız Talia Ryder oluyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Theodore Pellerin, Ryan Eggord, Drew Seltzer gibi isimler bulunuyor.

    Never Rarely Sometimes Always, 13 Mart'ta yurt dışı izleyicisinin karşısına çıkacak. Ancak ülkemiz için herhangi bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top