Hesabım
    "Geleceğe Dönüş" Serisinin Yıldızları Yeniden Bir Araya Geldi!

    Back To The Future'ın Christopher Lloyd ve Michael J. Fox'u yeniden buluştu.

    1980'li yıllarda başlayan efsanevi üçleme Back To The Future'ın iki yıldız oyuncusu Christopher Lloyd ve Michael J. Fox, bir araya gelerek hayranları için poz verdi. Filmde Emmett Doc Brown'a hayat veren Lloyd'un sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan postta, ikilinin bir poker gecesi için bir arada olduğu görülüyor.

    Robert Zemeckis'in yaratıcısı olduğu Geleceğe Dönüş serisinin iki yıldız oyuncusu bir arada görüntülendi. 1985 yılında başlayan Back To The Future serisinin ilk filmi 381 milyon dolarlık gişe hasılatı elde ederek yılın en kazançlı filmi ilan edilmişti. Filmin üç Oscar adaylığı, beş BAFTA adaylığı ve dört Golden Globe adaylığı bulunuyordu.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Going 88mph for the @michaeljfoxorg Poker Night ♠️ ♦️

    Christopher Lloyd (@mrchristopherlloyd)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Robert Zemeckis, Back To The Future serisinin kendisi ve filmin senaristi Bob Gale yaşadığı sürece asla yeniden çekilemeyeceğini açıklamıştı. Hollywood'da büyük bir akım haline gelen ve yaratıcı tıkanıklıkların sonucu meydana gelen yeniden uyarlamalar, belli ki uzun süre daha Back To The Future serisine ulaşamayacak. Serinin ilk filminin konusu ise şöyleydi: Geleceğe Dönüş'te, deli dolu bilimadamı Dr. Brown zamanda yolculuğu mümkün kılan bir araba geliştirir. Bu makineyi ilk kullanan genç Marty ufak bir zamanlama yanlışıyla gelecek yerine geçmişe gönderilir. Otuz yıl öncesine dönen Marty’nin burada yaptığı bir hamle, kendi kaderini ilginç bir noktaya sürükleyebilecek bir hataya sebebiyet verir. Artık Marty’nin yapması gereken tek şey kendi doğumunu bile engelleyecek bu hatayı bir şekilde düzeltmeye çalışmak olacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top