Hesabım
    "Hababam Sınıfı Yaz Oyunları"ndan Fragman Geldi!

    Hababam Sınıfı Yaz Oyunları, vizyona girmeye hazırlanıyor.

    Yeni nesil "Hababam Sınıfı" filminin devamı "Hababam Sınıfı Yaz Oyunları"ndan fragman paylaşıldı. Haylaz öğrencilerle dolup taşan okulun bu kez Yaz Oyunları isimli bir yarışmaya katıldığını öğreniyoruz. Fragmanda görüldüğü gibi, Hababam Sınıfı öğrencileri, kendinden yaşça küçük inek öğrencilere kafa tutmaya çalışıyor!

    Doğa Can Anafarta'nın bir önceki filmde de olduğu gibi yönetmenliğini üstlendiği Hababam Sınıfı Yaz Oyunları'nın konusu şöyle: Özel Çamlıca Lisesi öğrencileri Kıbrıs'ta düzenlenen geleneksel liselerarası yaz oyunlarına katılmaya hak kazanır. Okulun sahibi olan Pinti Lütfullah, yarışmaya katılacak öğrencileri fen bölümünden seçmeye karar verir. Hababa Sınıfı, seçilen dört öğrencinin kim olduğunu öğrendiklerinde vakit kaybetmeden bir plan yapar. Kıbrıs'a gidileceği gün, seçilen dört öğrenci yerine uçakta Yakışıklı, Racon, Format ve Dede Kıbrıs bulunur. Yarışma ile ilgilenmeyen ekibin tek amacı güzel bir tatil geçirebilmektir. Ancak bu yarışma Hababam'ın arkadaşlığın ve birlik olmanın ne demek olduğunu anlamalarını sağlar.

    Yeni nesil oyunculara usta oyuncuların eşlik ettiği filmin kadrosunda Bir İstanbul Masalı, Bizi Hatırla, Vezir Parmağı, Sarıkamış Çocuklar gibi yapımların usta ismi Altan Erkekli; Geçmiş Olsun, Aslı Gibidir, Ayla, Baba Parası gibi yapımların başarılı oyuncusu Toygan Avanoğlu; yıldızı parlayan oyuncu ve müzisyen Yusuf Çim; Fırat Albayram, Hakan Meriçliler, Giray Altınok, Deniz Akkaya, Öykü ÇelikMert Denizmen ve bir önceki Hababam Sınıfı'nın vazgeçilmez oyuncusu Mehmet Ali Erbil gibi isimler yer alıyor.

    Senaryosunda Giray Altınok, Muammer Tali ve Levent Çimen'in bulunduğu Hababam Sınıfı Yaz Oyunları 3 Nisan tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top