Hesabım
    Todd McFarlane, "Spawn" ile İlgili Yanlış Anlaşılma Olduğunu Söylüyor

    Todd McFarlane yeni bir açıklama yaptı.

    Geçtiğimiz günlerde yayılan habere göre, Spawn çizgi roman uyarlamasının başrolünden Jamie Foxx ayrılmıştı. Ancak çizgi romanların yazarı ve filmin yönetmen koltuğuna oturacak isim Todd McFarlane, ayrılan kişi konusunda ima yaptığı kişinin Foxx olmadığını açıkladı.

    Todd McFarlane, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış ve Image Comics'in bünyesindeki Spawn çizgi roman uyarlamasında yer alacak Akademi ödüllü bir ismin projeden çekildiğini açıklamıştı. McFarlane, isim vermedi; ancak herkes ortak bir görüyle aynı sonuca vararak ayrılan ismin Jamie Foxx olduğunu düşündü. Geçtiğimiz gece McFarlane Twitter üzerinden bir açıklama yaptı ve büyük bir yanlış anlaşılma olduğunu ifade etti. Comicbook.com'un edindiği bilgilere göre ayrılan kişi Jamie Foxx değildi; filmin senaryosunda değişiklikler yapması beklenen bir senaristti.

    Django UnchainedRayCollateralDreamgirls gibi yapımların Oscar ödüllü yıldız oyuncusu Jamie Foxx hala Spawn uyarlamasında başrol olacak gibi görünüyor. Tabii oyuncunun gelecek projeleri arasında The Wild Bunch uyarlaması da dahil olmak üzere birçok önemli film bulunuyor. Bu durumda programında nasıl bir yer açılabileceği bilinmiyor. 18+ olması beklenen filmin hayata geçirilmesi için gereken bütçe toplanmaya devam ediyor.

    Spawn ilk kez 1997 yılında beyaz perdeye uyarlanmıştı. Filmin konusu ise şöyleydi: Bir görevi sırasında kendi arkadaşları tarafından öldürülen Al Simmons’un hayali, karısını son bir kez daha görebilmektir. Şeytanın bu uğurda ona sunduğu teklif ise, insanlığı tarihe gömmek üzere bir araya getirilen cehennem orduların komutasını üstlenmesidir. Kısa sürede fark edilir ki, bu teklifi kabul eden Simmons’ın eline geçecek olan tek güç cehennem orduları değildir. Simmons, kendi özel güçleriyle bütün bu oyunu bir intikam mücadelesine dönüştürecektir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top