Hesabım
    Loki Set Fotoğrafı, Christian Bale'in Thor: Love and Thunder Rolüne mi İşaret Ediyor?

    Loki set fotoğrafı bir ipucu veriyor olabilir.

    Taika Waititi'nin yönetmen koltuğuna oturacağı ve yakında prodüksiyonuna başlanması planlanan Thor: Love and Thunder ile ilgili ortaya yeni bir iddia atıldı. Loki dizisinin çekimleri yapılırken, setten gelen ilk fotoğraflarda, Christian Bale'in Thor: Love and Thunder'daki rolü hakkında ipucu verilmiş olabilir.

    Karakter, Marvel Sinematik Evreni'nden Avengers: Endgame ile ayrılmış gibi görünse de, Disney+'ta yayınlanacak olan Loki dizisiyle sürekliliğini devam ettirecek. Tom Hiddleston'ı Loki olarak görmeye devam edeceğimiz Loki dizisinin set fotoğraflarında gözlere çarpan bir ayrıntı yakın merceğe alındı. Görsellerden birinde üzerinde Roxxcart Evacuation Shuttle yazan bir otobüs görülüyor. Roxxon Energy Corporation'ın sahibi ise Dario Agger'ın ta kendisi olarak biliniyor. Dario Agger, Christian Bale'in Thor: Love and Thunder'da canlandırabileceği çizgi roman karakteri olarak hatırlanıyor. Bale'in karakteri hakkında kesin bir karar verildiği açıklanmasa da, Dario Agger olma olasılığının diğer karakterlere göre çok daha yüksek olduğu biliniyor. Bu durumda Loki dizisi Roxxon şirketini ve Dario Agger'ı bir ipucu olarak gözler önüne sermiş olabilir mi?

    Çizgi romanlara göre  Dario Agger, Roxxon Energy Corporation'ın CEO'sudur. Yarı insan yarı boğa bir canavar olarak tasvir edilen Minotor'a dönüşür. Malekith ile iş birliği yapar ve Jane Foster'ın Thor'a dönüştüğü zamanlarda karşımıza çıkan kötü karakter olarak bilinir. Thor: Love and Thunder'da da Jane Foster'ın Thor'a dönüşeceğini biliyoruz. Taika Waititi bununla ilgili ipuçlarını D23 Expo sırasında vermişti. Tüm bunlar göz önünde bulundurulursa Christian Bale'in Dario Agger olması konusu kesinleşebilir gibi görünüyor.

    Thor: Love and Thunder, 29 Ekim 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top