Hesabım
    ‘Ready or Not’ Ekibinden Yeni "Scream" Filmi Geliyor!

    Scream efsanesi geri dönüyor..

    Spyglass Entertainment, “Scream” korku serisinin yeniden başlatılması için filmi geliştiriyor ve “Ready or Not” yönetmenleri Matthew Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'i projenin başına geçirdi. Orijinal “Scream” 1996 yılında Edvard Munch'ın “Çığlık” resminden esinlenerek yazılmıştı. Hikaye, hayalet suratlı maske takan katilin hedefi olan Sidney Prescott'ın hikayesine odaklanmıştı ve bu rolüyle Neve Campbell önemli bir çıkış yakalamıştı.

    Courteney Cox ve David Arquette, Wes Craven'in yönettiği ve Kevin Williamson tarafından yazılan dört filmlik seride rol aldı. Dimension Films dünya çapındaki gişede 608 milyon dolar hasılat elde etti ve 1997, 2000 ve 2011 yıllarında piyasaya sürülen filmlerle bir araya gelen dört filmlik bir seriye imza atmış oldu.

    Spyglass'ın reboot konusunda daha önce bir tasarrufu yoktu. Spyglass Media, bir yıl önce eski MGM başkanı Gary Barber ve Lantern Entertainment ortak başkanları Andy Mitchell ve Milos Brajovic ile birlikte kuruldu. Lantern, 2018'de Weinstein Co.'dan film varlıklarını devralmanın bir sonucu olarak “Scream” serisinin haklarına da sahip oldu. Bettinelli-Olpin ve Gillett Chad Villella, korku film yapımcılığı grubu Radio Silence'nin bir parçası. Ekip, beğenilen korku filmleri “Devil's Due”, “V / H / S” ve “Southbound”ı üretti.

    Villella, “Scream”i yeniden başlatma işleminin üreticilerinden biri olacak. “Ready or Not” filminde Samara Weaving, düğün gecesi ritüellerinin bir parçası olarak eşinin ailesi tarafından avlanan yeni evli biri olarak rol almıştı. Geçen yıl Fox Searchlight tarafından yayınlanan korku komedisi, dünya çapında gişede 6 milyon dolarlık bütçeyle 57 milyon dolar hasılat elde etti. Eleştirmenler, yüksek notlar ve övgülerle “Ready or Not”a önemli bir destek verdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top