Hesabım
    Spider-Man 3'ün Prodüksiyon Tarihi Açıklandı!

    Ayrıca oyunculardan birinin dönüşü de kesinleşti!

    Tom Holland, son Sony & Marvel ortak yapımı Spider-Man filmi hakkında konuştu ve ilk detayları paylaştı. Yıldız oyuncunun söylediklerine göre filmin çekimlerine yaz aylarında başlanacak. Ayrıca Spider-Man: Homecoming ve Spider-Man: Far From Home'dan tanıdığımız bir isim de kesin olarak Spider-Man 3'te rol alacak.

    Spider-Man'in çizgi roman uyarlama haklarını elinde bulunduran Sony'nin, Spider-Man 3'ün ardından seriyi Marvel'dan tamamen ayıracağı daha önce açıklanmıştı. Henüz filmin adı, konusu ya da oyuncu kadrosu hakkında bir bilgi verilmemişti. Yalnızca Spider-Man'in artık Venom, Morbius ve henüz adı açıklanmayan Spider-Man spin-off filmi ile birlikte Sony'nin Marvel evreninde yer alacağı biliniyordu. Şimdi ise Tom Holland Inquirer'e konuşup üçüncü filmle ilgili yeni bilgiler açıkladı. Oyuncunun söylediklerine göre Spider-Man 3'ün çekimleri önümüzdeki Temmuz ayı içerisinde başlayacak. Ayrıca ilk iki filmin başarılı oyuncusu Zendaya da bir kez daha evrendeki yerini alacak.

    Holland'ın söylediklerine göre, Spider-Man 3 çekimleri Atlanta'da gerçekleştirilecek. Oyuncu senaryoyu okumuş ve tamamen çılgınca olduğunu söylüyor. Vizyon tarihi olarak takvimlerde 16 Temmuz 2021'nin işaretli olduğu Spider-Man 3 için Jon Watts'ın yine bir Seinfeld bölümünden ilham alacağı söyleniyor. İlk iki filmde de dizinin farklı bölümlerinden ilhamını alan Watts, bu kez Serenity'yi kullanacak. Ayrıca Spider-Man'e bir de spin-off filminin çekileceği duyuruldu. The Amazing Spider-Man 2'nin senaristi Roberto Orci, bu spin-off filmine imzasını atacak. Sony'nin Marvel evreninde Spider-Man, Venom ve Morbius'un yanı sıra Nightwatch, Silk, Silver and Black uyarlamalarının da yer alacağı söyleniyor. Şimdilik Sony'den gelecek haberler bekleniyor.

    Tom Holland, son olarak karşımıza Onward ile çıktı. Marvel Sinematik Evreni'nin Star Lord'u Chris Pratt ile birlikte Onward'un baş karakterini seslendiren Holland'ın gelecek projeleri arasında Uncharted, Cherry, The Devil All The TimeChaos Walking gibi filmler bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top