Hesabım
    Disney ve Pixar Ortak Yapımı "Soul"dan Yeni Fragman!

    Soul'dan yeni bir fragman geldi.

    Disney ve Pixar'ın ortak olarak hayata geçirdiği yeni animasyon filmi Soul'tan bir fragman paylaşıldı. Up ve Inside Out'un yönetmeninin imzasını taşıyan Soul'un fragmanında bir orta okul öğretmeninin kendini daha önce görmediği bir dünyanın içinde bulmasını izliyoruz. Bu dünyada vücutların olmaması nedeniyle Joe artık zevk aldığı şeyleri tam olarak yapamıyordur.

    Up, Inside Out, Monsters Inc, Wall-EToy Story 4 gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı isim Pete Docter ve Kemp Powers'ın imzasını attığı animasyon türündeki Soul'un konusu ise şöyle: Orta okul müzik öğretmeni Joe Gardner, bir jazz grubu ile birlikte çalışan jazz piyanisti olmanın hayalini kuruyordur. Bunun ardından ilk müzisyenlik deneyimini edinir. New York sokaklarında gezinen adam, birden bire kendini kanalizasyona düşerken bulur. Ancak burası aslında farklı bir dünyaya açılıyordur. Şimdi ise Dünya'ya nasıl geri döneceğini bulması gerekmektedir.

    Son olarak Onward'a imzasının atan Pixar bünyesindeki Soul'un seslendirme kadrosunda Oscar ödüllü Jamie FoxxTina FeyJohn RatzenbergerDaveed DiggsPhylicia Rashad, Ahmir-Khalib Thompson gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu, yönetmen Pete Docter ve Kemp Powers'ın yanı sıra İnanılmaz Aile 2, Coco, EvenHand gibi yapımlarla tanınan Mike Jones kaleme aldı. Soul'un müzikleri Trent Reznor ve Atticus Ross tarafından bestelendi. Yaşamının dengesini bulmayı, ruhunu keşfetmeyi hedefleyen bir adamın hikayesini anlatan Soul'un 19 Haziran 2020 yılında tüm dünyadaki izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top