Hesabım
    Keira Knightley'e Benzeyen Kız Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

    Sosyal medya benzerlik konusunda şaşkınlık geçirdi.

    Gündeme coronavirüs salgını haberleri dışında neredeyse hiçbir şeyin düşmediği şu günlerde, sosyal medyaya bir kullanıcı damgasını vurdu. En hareketli sosyal medya platformu olan Tiktok üzerinden çektiği videoyu paylaşan Gabe isimli kullanıcı, yıldız oyuncu Keira Knightley ile olan benzerliği ile dikkatleri üzerine çekti.

    Karayip Korsanları, The Imitation Game, Pride and Prejudice, Atonement gibi genellikle dönem filmlerinde rol alan ve iki Oscar adaylığı bulunan Keira Knightley'ye tüm ayrıntılarıyla benzeyen bir sosyal medya kullanıcısı ortaya çıktı. Gabe isimli kullanıcı Tiktok üzerinden paylaştığı videoda Pride and Prejudice filminde Mr. Darcy ve Elizabeth Bennett arasında geçen bir diyalogu kullandı. Videoyu yaklaşık olarak 35bin kişi beğendi ve onlarca kişi benzerlik karşısındaki şaşkınlığını gizleyemediğini yorumlarda belirtti.

    Keira Knightley, son olarak Missbehaviour filminde rol aldı ve eleştirmenlerin söylediklerine göre fazlasıyla beğenildi. Şimdi ise Camille Griffin yönetmenliğinde olan komedi türündeki Silent Night isimli film için hazırlıklara devam ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top