Hesabım
    Game of Thrones'un Yıldızı Kristofer Hivju, Coronavirüse Yakalananlar Arasında

    Kristofer Hivju'dan coronavirüs açıklaması.

    Game of Thrones dizisinin İskandinav asıllı yıldız oyuncusu Kristofer Hivju'dan gelen açıklamaya göre, Hivju coronavirüs testi yaptırdı ve sonuçları pozitif çıktı. Kristofer Hivju, eşi Gry Molvær Hivju ve ailesinin geri kalan üyeleri bunun üzerine kendilerini karantinaya alarak yaşamaya başladı.

    Dünyanın çeşitli bölgelerinden coronavirüs salgınına yakalanan ünlülerin haberleri gün geçtikçe artıyor. Öncelikle Avustralya'dan gelen habere göre Tom Hanks ve eşi Rita Wilson'ın coronavirüse yakalandığını öğrenmiştik. Bunun ardından Ukrayna'da bulunan eski Bond kızı Olga Kurylenko ve son olarak The Suicide Squad'da izleyeceğimiz Idris Elba açıklama yaparak coronavirüs test sonuçlarının pozitif olduğunu açıkladı. Şimdi ise aralarına Game of Thrones dizisinin dünyaca ünlü oyuncusu Kristofer Hivju ve ailesi eklendi. Oyuncu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: "Norveç'ten herkese selamlar. Söylediğim için üzgünüm, bugün Covid-19, coronavirüs testim pozitif çıktı. Her ne kadar sürecekse, ailem ve ben kendimizi izole ettik. Sağlığımız iyi, yalnızca soğuk algınlığının hafif semptomlarına sahibim. Virüs tanısı konulduğunda yıkıcı olabilecek, çok daha yüksek riskli insanlar var. Sizleri son derece dikkatli olmanız için uyarıyorum...."

    Ülkemizde de coronavirüs salgını konusunda birçok tedbir alınmış durumda. Kalabalık kitlelerin bulunabileceği tüm etkinlikler yasaklandı. Buna sinemaların geçici olarak kapatılması da dahil edildi. Mart ve Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek Filmmor, İstanbul Film Festivali gibi festivaller şimdilik iptal edilmek durumunda kalındı. Ancak henüz dizi çekimlerinin çoğunun devam ettirildiği söyleniyor. Bu nedenle Yasak Elma oyuncusu Eda Ece gibi isimler tepki gösteriyor; sinema ve televizyon sendikaları çekimlerin iptali için çağrıda bulunmaya devam ediyor. Bu sırada  SavaşçıBir Annenin Günahı,   RamoJet SosyeteHizmetçiler gibi dizilerin çekimlerinin durdurulduğu resmi olarak açıklandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top