Hesabım
    Jesse Eisenberg Bir Kez Daha Lex Luthor'ı Canlandırmak İstiyor

    Zack Snyder filmlerinin Lex Luthor'ı Jesse Eisenberg, evrene geri dönebilir mi?

    Zack Snyder'ın oluşturduğu DC Sinematik Evreni şimdilerde parçalara ayrılmış durumda. Bu evrenin bir kısmı yenilenip, bir kısmı olduğu gibi korunurken bu sırada mikrofonlar Jesse Eisenberg'e çevrildi. Eisenberg, Snyder'ın bu DC evreninde Superman'in düşmanı Lex Luthor'a hayat veriyordu. Oyuncu, bir kez daha bu rolü üstlenmek isteyebileceğini belirtti.

    Batman'de Ben Affleck'in yerini Robert Pattinson'ın aldığı, Superman'i ise Henry Cavill'ın canlandırıp canlandırmayacağını bilemediğimiz DC evreni, yeniden kurulmaya çalışılıyor. Bu sırada Batman V. Superman ve Justice League'de Lex Luthor'a hayat veren Jesse Eisenberg karakteri hakkında konuştu ve yeniden canlandırmak istediğini belirtti: "Yeniden canlandırmak isterdim, çünkü çok havalı bir karakter. Bir süper kahraman filminde kötü adamı canlandırmak eğlenceli olan kısım. İyi adamlar fena değil, ama kötüler eğlenceli tarafı oluşturuyor. Çünkü biraz daha gösterişli oluyorlar. Tabii biliyorsunuz ki kahraman olan hayatta kalır. Ama kötü adam tüm eğlenceli repliklere sahiptir. İlk kısmı bilemiyorum, ama ikinci kısmın kesinlikle içinde olmak isterim."

    Son olarak Zack Snyder Justice League filmini yönetmişti. Ancak Snyder'ın filmi bitirmeye yakın bir zamanda kızının intiharı nedeniyle projeden çekilmesi, her şeyin tepetaklak olmasına neden olmuştu. Yerine gelen Joss Whedon ile Warner Bros tamamen farklı bir yol seçmişti ve bu da Snyder'ın yaratmak istediğinin dışındaydı. Snyder, Gal GadotJason Momoa gibi isimler uzun süre filmin orijinal versiyonunu yayınlatmak için kampanya sürdürdü ve Warner Bros'u ikna etmeye çalıştı. Ancak Warner Bros hiçbir zaman bunun gerçekleştirilemeyeceğini açıkladı.

    Şimdi ise DC evreninde varlıklarını sürdürecek oyuncular ve kahramanları arasında Jason Momoa ve AquamanZachary Levi ve ShazamDwayne Johnson ve Black Adam; yenilenmiş The Suicide Squad ekibi; Robert Pattinson ve Batman; Gal Gadot ve Wonder Woman bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top