Hesabım
    "Bir Zamanlar Hollywood'da" Senaryosu Kasada Saklanıyormuş!

    Quentin Tarantino'nun yardımcı yönetmeni William Paul Clark, film hakkında konuştu.

    Usta yönetmen Quentin Tarantino'nun imzasını attığı "Bir Zamanlar Hollywood'da" yeniden gündeme geldi. Brad Pitt'e Oscar ödülü kazandıran Once Upon A Time In Hollywood ile ilgili konuşan kişi bu kez yardımcı yönetmen William Paul Clark oldu. Clark, senaryonun son kısmının kilitli kasada tutulduğunu söyledi.

    Yıla damgasını vuran filmlerden biri olan ve Quentin Tarantino'nun son filmi olma ihtimali bulunan Once Upon A Time In Hollywood hakkında yeni bir açıklama geldi. William Paul Clark'ın söyledikleri göre, filmin senaryosunun üçüncü, yani son kısmı uzun süre boyunca bir kasada tutulmuş: "Üçüncü sahneyi bir muhasebe departmanındaki kasada tuttuk. Gelirsiniz, senaryoyu alırsınız, küçük bir odaya gider üçüncü kısmı okursunuz. Bitirdiğinizde ise senaryoyu geri verirsiniz. Onlar da kasaya geri koyar ve siz ayrılırsınız. Notlar alırsınız. Eğer başka bir şeye ihtiyacınız olursa geri dönersiniz."

    Clark'ın söylediklerine göre prodüksiyon sırasında bile ekip için kasa oradan oraya taşınmış: "Lokasyondan ayrıldığımızda bir kasa getirirdik ve onu okumaya ihtiyacı olanlar yönetmenin karavanına giderdi. En zor yanı, her zaman gerekli olanın ellerinizde olmayacağı korkusunu aşmaktı." Bir Zamanlar... Hollywood'da, hit bir dizide oynamış bir erkek TV aktörünün film sektörüne girmeye çalışması anlatılıyor. Rick Dalton, bir televizyon filmi aktörüdür. Dalton'ın başarılı bir western dizisi bulunmaktadır. Ancak Rick, kendini televizyondan uzaklaştırıp film sektörüne adım atmak istemektedir. Onun dublörü olan Cliff Booth ise bu konuda ona katılmaktadır. Ancak ikilinin yaşlarının ilerlemesiyle birlikte Hollywood'taki şansları da azalmaktadır. Hollywood'un yeni gözdelerinden olan Sharon Tate ise Rick'in komşusudur. Ancak Hollywood'un ışıltılarla dolu ve pervasız akışı, Tate'in ve dört arkadaşının Charles Manson tarikatı tarafından katledilmesiyle kesilecektir.

    Brad Pitt'e En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ını kazandıran film, Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapmıştı. Bu yıl Cannes Film Festivali'nden yıla damgasını vuracak filmlerin çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor. Her yıl Mayıs ayında düzenlenen festival, bu kez coronavirüs salgını nedeniyle ertelendi. Şimdilik Haziran ayında yapılacağı düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top