Hesabım
    Robert De Niro Evde Kalmamızı İstiyor!

    Robert De Niro, coronavirüs hakkında video paylaştı.

    Coronavirüs salgınının yayılmasıyla birlikte yıldız isimler liderlik yaparak insanların evlerinde kalmaları videolar hazırlamaya başladı. Bu isimlerden biri de usta oyuncu Robert De Niro oldu. Oscarlı oyuncu Robert De Niro, virüsün yayılmasını yavaşlatmak için çağrıda bulundu.

    Robert De Niro videoda şu sözleri sarf etti: "Bu virüsün yayılmasını durdurmak zorundayız ve bunu yalnızca birlikte yapabiliriz. Yalnızca kendimizi korumak için değil, başkalarını korumak ve sevdiğiniz tüm yaşlı insanları korumak için. Lütfen. Sizi izliyorum." Son olarak The Irishman'de rol alan usta oyuncu De Niro, Raging Bulls ve The Godfather II ile Oscar ödülünün sahibi olmuştu. Robert De Niro'dan önce de Kevin Bacon, Gal Gadot, Simon Pegg ve Nick Frost gibi isimler video çekerek herkesin evinde kalması için teşvikte bulunmuştu.

    Yüzlerce insanın ölümüyle devam eden coronavirüs salgınıyla birlikte dünya genelinde sinemalar kapatıldı. Birçok filmin vizyon tarihi ertelendi ve eğlence sektörü durma noktasına geldi. Film şirketlerinin ertelenen filmleri arasında Disney'den MulanBlack WidowWoman In The WindowThe Personal History of David Copperfield; Paramount'tan A Quiet Place 2; Universal'dan Fast and Furious 9; Fox'tan AntlersThe New Mutants; Sony'den Peter Rabbit 2 ve Escape Room 2; MGM'den No Time To Die gibi filmler bulunuyor. Warner Bros, Fantastic Beasts 3Matrix 4The Batman gibi filmlerinin prodüksiyonunu durdurduğunu açıkladı. Marvel'dan Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings'in, Baz Luhrmann imzalı Elvis Presley biyografik filminin çekimleri de ayrıca süresiz olarak durduruldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top