Hesabım
    "The Batman"in Bestecisi Michael Giacchino, Filmle İlgili Konuştu

    Michael Giacchino, The Batman müziklerinden ne beklememiz gerektiğini söyledi.

    Matt Reeves yönetmenliğindeki "The Batman"in bestecisi Michael Giacchino, filmle ilgili konuştu ve Batman hayranlarının müziklerle ilgili ne bekleyebileceğinden bahsetti. Kamera testi videosu sırasında çalışmasının kısa bir kesitini gördüğümüz Michael Giacchino, şimdilerde tüm film için çalışmalarar başladı.

    Coronavirüs salgını nedeniyle çekimleri süresiz olarak Warner Bros tarafından durdurulan Robert Pattinson başrollü The Batman'in müzikleri Michael Giacchino'nun ellerinden olacak. Daha önce Hans ZimmerDanny Elfman gibi isimler Batman film ve animasyonlarının müziklerine imzalarını atmışlardı. Daha önce Planet of The Apes, Let Me In gibi yapımlarda da Matt Reeves ile birlikte çalışma yürüten besteci, Collider'a konuştu ve filmle ilgili şu sözleri sarf etti: "Ne yapmak istediğim konusunda tamamen özgür hissettim. Matt hep bunun bizim Batman'imiz olması konusunda hem fikirdi. Her zaman yapmayı sevdiğim şekilde, Batman çizgi romanlarıyla ve grafik romanlarıyla hala yaptığım şey, her bir sanatçı ve her bir yazarın Batman'i kendilerine göre yorumlamasıyla aynı."

    Giacchino şu sözlerle devam etti: "Batman'in 1800'lerde olduğu bir grafik roman gördüğümde sevmiştim. Bana göre bu havalı. 'Batman her zaman böyle olmalıdır' diyen biri değiim. Neden olmasın? Sanatçı nasıl isterse öyle olur ve yıllarca defalarca bu şekilde oldu. Bir şeyleri alıp kendi versiyonumuza dönüştürme fikrini seviyorum."

    80'li ya da 90'lı yıllarda geçeceği tahmin edilen The Batman'in oyuncu kadrosunda, Batman rolüyle Robert Pattinson; Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis, The Penguin rolüyle Colin Farrell, Carmine Falcone rolüyle John Turturro ve Gil Colson ile Peter Sarsgaard bulunuyor.

    Eğer coronavirüs salgınının sinema sektörü üzerindeki etkisi sona ererse, The Batman 25 Haziran 2021'de sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top