Hesabım
    Netflix Filmi "Coffee & Kareem"den Fragman Geldi!

    Coffee & Kareem'den yeni fragman geldi.

    Ed Helms'in başrolünde bulunduğu Netflix'in yeni filmi "Coffee & Kareem"den fragman paylaşıldı. Michael Dowse'un yönetmen koltuğuna oturduğu filmin fragmanında annesinin erkek arkadaşını korkutmaya çalışan Kareem'in başlarına açtığı belaya tanıklık ediyoruz.

    Komedi türündeki filmin konusu ise şöyle: Coffee & Kareem, adını temize çıkarmaya çalışan bir polis memurunun hikayesini konu ediyor. Detroitli bir polis memuru, büyük bir iftiraya maruz kalır. Adam, adını temize çıkarmak için vakit kaybetmeden harekete geçer. Şehirdeki en azılı suçluyu yakalamak ve adını temize çıkarmaya çalışan adam, bunun için kız arkadaşının 11 yaşındaki oğlu ile birlikte çalışmak zorunda kalır.

    Coffee & Kareem'in oyuncu kadrosunda Hangover, The Office, Vacation gibi yapımların yıldızı Ed Helms' ve Kareem rolünde Terrence Little Gardenhigh'ın yanı sıra Empire, Hidden Figures gibi yapımların başarılı ismi Taraji P. Henson, son olarak The Hunt ve The Grudge'da izlediğimiz Betty Gilpin, Jesse HutchDavid Alan Grier gibi isimler bulunuyor.

    Salgın döneminde evlerinden çıkamayan sinemaseverlerin yüzünü güldürmeyi planlayan Coffee & Kareem, 3 Nisan'da Netflix'teki yerini alacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top