Hesabım
    "Conjuring 3" Tamamen Farklı Bir Film Olacak!

    Senarist David Leslie Johnson-McGoldrick, The Conjuring serisiyle ilgili konuştu.

    James Wan yönetmenliğinde olan ve son yılların en iyi korku serilerinden biri olarak görülen Korku Seansı'nın Michael Chaves yönetmenliğindeki devam filmi The Conjuring 3 için hazırlıklar devam ediyor. Bu sırada senarist David Leslie Johnson-McGoldrick üçüncü film hakkında konuştu ve yeni detaylar verdi.

    James Wan şimdilerde Malignant filmi üzerindeki çalışmalarına devam ediyor. Hikayesini kaleme aldığı The Conjuring 3 şimdilerde post prodüksiyon aşamasında bulunuyor. Senarist David Leslie Johnson-McGoldrick'e sosyal medya üzerinden filmle ilgili soru gelmesi üzerine McGoldrick The Conjuring 3 hakkında konuştu. Bir takipçisi senariste "The Conjuring 3'nin iki vakayı anlatacağını doğrulayabilir misiniz? İlk iki film gibi. James Wan'in Malignant filmiyle ilgili güncel bilgiye sahip misiniz?" sorularını yöneltti. David Leslie Johnson-McGoldrick ise şu şekilde cevap verdi: "Malignant'ta tam olarak dahil edilmedim. Tek söylenebileceğim şansınız olduğunda en kısa zamanda görmeniz gerektiği. The Conjuring 3 ilk iki filmden tamamen farklı bir film. Devam filmi  'Perili ev' formülünün ötesine doğru genişliyor."

    The Conjuring: The Devil Made Me Do It adını alan filmde her şey Warren çiftinin kapısına Bill Ramsey isimli bir adamın gelmesinin ardından gerçekleşecek. Ramsey, bir şeytan tarafından etki altına alındığını söyleyerek çiftten yardım istemek için kapılarına gelir. Warren çiftine her daim yardımcı olan rahip Robert McKenna ise bu şeytan çıkarma konusunda danışılan isim olur. 90'lı yıllarda Bill Ramsey ile tekrar konuşulduğunda, şeytan çıkarma ayini yapıldığından beri başına herhangi bir şey gelmediğini söylemiştir.

    Filmin oyuncu kadrosunda Ed ve Lorraine Warren'ı canlandıran Patrick Wilson ve Vera Farmiga'ın yanı sıra Sterling Jerins, Charlene Amoia, Sarah Catherine Hook, Ruairi O'Connor gibi isimler yer alıyor. The Conjuring evrenine yeni filmler katılmaya devam ediyor. The Nun, Annabelle Comes Home ve Malignant bu filmler arasında bulunuyor.

    The Conjuring: The Devil Made Me Do It, yurt dışındaki izleyicileriyle 11 Eylül 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak. Ancak ülkemizde vizyon tarihi henüz belli değil. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top