Hesabım
    Alejandro G. Iñárritu, Bradford Young'la Birlikte Yeni Bir Film Çekiyor Olabilir!

    Gelen haberlere göre, Coronavirüs öncesi Inarritu deneme çekimleri yaptı..

    Variety / Youtube

    Son haberler, Coronavirüs salgınının çoğu film yapımını kapatmadan önce, yönetmen Alejandro González Iñárritu'nun beş yıl sonraki ilk uzun metrajlı filmi için hazırlandığını gösteriyor. Daha da iyisi, bu hazırlığı Selma, Solo: A Star Wars Story ve Arrival filmleriyle tanınan görüntü yönetmeni Bradford Young'la birlikte yapıyor.

    Rapor, Iñárritu ve Young'un keşif çekimlerine başladığını ve kamera testlerinin bazılarını Mexico City'deki Chapultepec Kalesi'nde yaptığını söylüyor. Bu haberin kaynaklarından birinin de Meksika gazetesi El Universal olduğu belirtiliyor. Henüz belirleyici bir senaryo detayı yok ama testlerin 90'lı yıllara ait kıyafetler, politikacılar Carlos Salinas de Gortari ve José López Portillo'nun karton kesimleri ve son derece popüler Meksika komedi şovu El Chavo del Ocho'nun setini içeren referanslardan oluştuğu biliniyor.

    Bradford Young'la çalışmak kendi başına dikkate değer bir hareket ama Iñárritu'nun bir sonraki yapmayı seçtiği herhangi bir film de zaten yeteri kadar önemli olacaktır. Yönetmen, 2014'te Birdman ve 2015'te The Revenant ile arka arkaya Akademi Ödülleri kazanan tarihin üçüncü yönetmeni ve 1950'den beri bunu başaran ilk ismi oldu. Iñárritu o zamandan beri sadece VR kısa filmi Carne y Arena'yı yönetti. Bu gizemli proje gerçekleşirse, Iñárritu’nun sadece yönetmenliğe uzun zamandır beklenen dönüşü değil, aynı zamanda 2006’da Brad Pitt ve Cate Blanchett'in oynadığı Babel’den beri ilk Meksika seti anlamına geliyor.

    Iñárritu'nun üç kez Oscar kazanan olağanüstü görüntü yönetmeni Emmanuel Lubezki ile neden çalışmadığını merak eden herkes için cevap çok basit; Lubezki, şu sıralar David O. Russell'ın yeni filmiyle meşgul. Salgın sonrası, umuyoruz ki kısa zamanda, size Inarritu filmiyle ilgili daha geniş detaylar vermek için şimdiden heyecanlıyız.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top