Hesabım
    Wonder Woman Yönetmeni Patty Jenkins, "Thor: Dark World"ü Yönetebilirdi

    Patty Jenkins'ten Thor açıklaması!

    DC Evreni'nin en iyi filmlerinden biri olan Wonder Woman'ın yönetmen koltuğuna oturan Patty Jenkins bir açıklama yaparak Marvel'ın Thor: The Dark World'ünü yönetmiş olabileceğinden bahsetti. Jenkins, Natalie Portman ve yaratıcı ekip arasındaki anlaşmazlıkları, projeden ayrılma sürecini anlatarak dönemi aydınlattı.

    Şimdilerde Warner Bros bünyesinde Wonder Woman 1984 filminin vizyona girme hazırlıklarıyla uğraşan Patty Jenkins, Vanity Fair'e konuştu. Aynı zamanda Oscar ödüllü Monster filmiyle Arrested Development ve The Killing gibi yapımların yönetmen koltuğuna oturan Jenkins, Marvel'ın en kötü filmlerinden biri olan Thor: The Dark World'ün yönetmenliğinden son anda ayrıldığını açıkladı. Daha iyi kalitede bir senaryo istemesi sebebiyle yaratıcı ekiple anlaşmazlık içerisine giren Jenkins, Marvel ile karşı karşıya geldiğini belirtti ve şu sözleri sarf etti: "Onların yapmayı planladığı senaryonun dışında iyi bir film çıkarabilecek olmama inanmadım. Bu büyük bir anlaşma olacaktı. Benim hatammış gibi görünebilirdi. 'Aman tanrım, bu kadın filmi yönetti ve her şeyi atladı.' gibi görünecekti. Kariyerim boyunca yalnızca bir kez 'Bunu başka bir yönetmenle yapın. Bu büyük bir anlaşma olmayacak. Belki bunu anlarlar ve benden daha çok severler' dedim. İnanmadığınız filmler yapabilirsiniz. Bunu tek yapma nedenim insanlara yapabileceğimi kanıtlamak olurdu. Ama eğer başarısız olursam hiçbir şeyi kanıtlamazdı. Bence başka bir şansa sahip değildim. Yani çok minnettarım."

    Alan Taylor yönetmenliğindeki Thor: The Dark World'ün Marvel'ın en kötü filmlerinden biri olmasının ardından devam filmi Thor: Ragnarok, Taika Waititi'nin yönetmenliğine verilmişti. Waititi fazlasıyla iyi bir iş çıkararak Thor: Love and Thunder filminin de yönetmenliğine geçme şansını yakaladı. Natalie Portman, The Dark World'ün ardından acil olarak Marvel'dan ayrılmıştı. Şimdi ise Waititi ile anlaşma sağlayarak Marvel'a geri dönüyor. Thor: Love and Thunder 29 Ekim 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşacakken, Patty Jenkins imzalı Wonder Woman 1984'un 14 Ağustos 2020'de vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top