Hesabım
    Netflix Yapımı "Tigertail"den Fragman!

    Alan Yang yönetmenliğindeki Tigertail'den fragman paylaşıldı.

    Tayvan'dan Amerika'ya uzanan hikayesiyle ilgileri üzerine çeken "Tigertail"den bir fragman paylaşıldı. Netflix üzerinden izleyicileriyle buluşacak olan filmin yönetmenliğini Primetime Emmy ödüllü Alan Yang üstleniyor. Filmin fragmanında bir çiftin büyürken birbirlerinden kopmasına tanıklık ediyoruz.

    Dran türündeki filmin konusu ise şöyle: Tigertail, bir ailenin 1950’lerin Tayvan’ından günümüz New York’una uzanan hikayesini konu ediyor. Herkes iyi bir yaşam sürmek ister. İnsanlar, büyüyüp gelişebilecekleri, kendi ailelerini kurabilecek huzurlu bir ortam arayışındadır. Ancak ilerlemek için geride bırakmamız gereken şeyler de vardır. Grover da iyi bir hayata sahip olmak isteyen genç bir adamdır. Tayvan’da kötü bir çocukluk geçirmesi, onun birçok riski göze alıp ülkesinden ayrılmasına neden olur. Arkadaşlarını, ailesini, sevdiklerini geride bırakmak zorunda kalan Grover, New York’a taşınır. Aradan geçen yılların ardından, kızı ile sağlam bir ilişki kurmaya çalışan Grover bu süreçte yıllar önce verdiği kararın hayatını nasıl etkilediğini sorgulamaya başlar.

    Little America, Master of None, The Good Place gibi yapımlarda imzası olan Alan Yang'ın yönetmen ve senarist koltuğunda bulunduğu Tigertail'in oyuncu kadrosunda The Farewell, Mulan, Rush Hour gibi yapımlardan tanıdığımız Hong Kong'lu oyuncu Tzi Ma; Christine Ko, Fiona Fu, Joan ChenYo-Hsing Fang, Kuei-Mei Yang, Kunjue Li gibi isimler bulunuyor. İki jenerasyonun birden hikayesini anlatan Tigertail, 10 Nisan tarihinden itibaren Netflix üzerinden izlenebiliyor olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top