Hesabım
    Mark Duplass, "Creep 3"ün Yolda Olduğunu Söylüyor!

    Creep serisine yeni bir film mi ekleniyor?

    Mark Duplass'ın başrolünde yer aldığı korku türündeki Creep serisiyle ilgili yeni gelişmeler bulunuyor. Duplass'ın yaptığı açıklamaya göre Creep 3 filmi hazırlık aşamasında bulunuyor. Mark Duplass, coronavirüs salgını nedeniyle karantinadayken IndieWire ile bir yayına katılarak devam filmi hakkında konuştu.

    Patrick Brice'ın yönetmen koltuğunda bulunduğu ve çok düşük bütçeyle çok iyi iş çıkarıldığı düşünülen Creep serisine yeni bir film eklenebilir. 2014 yılında tek oyuncuyla hayata geçirilen Creep'in ardından türlü zorluklarla Creep 2'nin çekildiği biliniyor. Blumhouse'un yapımcılığını üstlendiği seri hakkında başrol oyuncusu Mark Duplass şu sözleri sarf etti: "İki kez kaleme aldık. İki hikaye de yeterince iyi değildi ve Creep 2'yi neredeyse yapmıyor olmamızın nedeni buydu. Hangi şartlarda yaptığımız göz önünde bulundurulduğunda inandırıcı olması nedeniyle Creep'i yaptığımız için şanslıyız. İnsanları hayal kırıklığına uğratmak ve aptal bir devam filmi yapmak istemedim."

    Serinin iki filmi de gişeden iyi bir hasılat elde edemese de, Creep filmleri The Blair Witch Project, Paranormal Activity gibi yapımlarla karşılaştırılır durumda bulunuyor. Mark Duplass, Creep 2 hakkında sözlerine şöyle devam etti: "Creep 2'yi yapmaya karar verdik. Olduğu kadar iyi yapabilmek için az kalsın kendimizi öldürtüyorduk. Beğenen insanlara minnettarım, ancak eğer dürüst olursam, olabileceği kadar iyi olmadığını hissediyorum. Eğer üçüncü filmi yapacaksak daha iyi ilham alınır. Deniyoruz ve bunun için çaba sarf ediyoruz. Ama çekilmeye değer olması için yeterli seviyede değiliz. Yani gerçekten bocalıyoruz."

    İlk Creep filminin konusu şöyleydi: Bir videografiker, Craigslist sitesindeki bir reklama cevap verir. Ölmekte olan bir adam mesajlarını videoya çekilmesini istemektedir. Videografikerin bu bir günlük iş için dağ tepesinde bulunan kasabaya gitmesi gerekir. Adam işi kabul edip kasabaya doğru yola çıkar. Müşterisi ile tanışıp biran önce videoyu çekmeye başlar. Fakat işi bittiğinde bir takıp terslikler fark eder. Anahtarını bulamayan adamın bu sırada kendisine gelen bir telefonla müşterisinin aslında göründüğü gibi biri olmadığından şüphelenmeye başlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top