Hesabım
    James McAvoy Coronavirüs Salgınıyla Mücadele İçin Bağışta Bulundu!

    James McAvoy'dan pandemiyle mücadeleye 275.000 sterlin bağış geldi.

    Sharp Magazine

    Coronavirüs salgınıyla mücadele için tüm dünyadan yardımlar gelmeye devam ediyor. Bu kez de yıldız oyuncu James McAvoy'un yüklü bir miktarda bağışı pandemiyle mücadele için yaptığı açıklandı. McAvoy, NHS'e (National Health Service) 275.000 sterlin bağışta bulundu.

    Pandemi salgını nedeniyle yurt dışında gerçekleştirilen kitle fonlaması kapsamında James McAvoy'dan büyük bir miktarda bağışın geldiği duyuruldu. The Guardian'ın haberine göre bir grup doktor, hayati önem taşıyan koruyucu ekipmanlar için bağış toplanmasını sağlamaya başladı. Başlarda hedef 200.000 sterlindi. Ancak şimdiye kadar 500.000 sterlin bağış toplandığı belirtildi. James McAvoy ise 75.000 maske, 75.000 diğer ekipmanların satın alınmasını sağlayacak şekilde 275.000 sterlin bağış yaptı.

    James McAvoy'un yanı sıra birçok ünlü ismin de coronavirüs salgını için bağış yaptığı biliniyor. Bu isimler arasında Deadpool'un yıldızı Ryan Reynolds ve eşi Blake Lively, Eternals ile Marvel'ın yeni kahramanlarından biri olması beklenen Angelina Jolie, Terminator serisinin usta oyuncusu Arnold Schwarzenegger, Lady Gaga, Gwyneth Paltrow, Kristen BellJustin Timberlake gibi önemli oyuncular bulunuyor.

    Coronavirüs salgınının sağlık sistemini çökme tehlikesiyle karşı karşıya bırakmasının yanı sıra birçok sektör de durma noktasına geldi. Eğlence sektörü de bunlardan biri. Netflix gibi dev şirketler, çalışanları için milyonlarca dolarlık yardım fonu oluştursa da, bunun ne kadar süre idare ettirebileceği bilinmiyor. Film çekimlerinin, prodüksiyonlarının, vizyon tarihlerinin belirsiz bir zamana ertelenmesi, sinemaların kapatılması, çoğu salonun bir daha açılamayabileceği anlamına geliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top