Hesabım
    Jason Bateman, Neden "Clue"yu Yönetmeyeceğini Açıkladı

    Jason Bateman'dan Clue açıklaması.

    Başarılı oyuncu ve yönetmen Jason Bateman, Ryan Reynolds'ın başrolünde yer alacağı dedektiflik filmi Clue hakkında konuştu. Bir süre boyunca Bateman'ın Clue'yu yöneteceği söylentileri dolanmıştı. Ancak Bateman'ın yerini James Bobin aldı. Bateman, neden yönetmenliği üstlenmeyeceğini anlattı.

    Komedi türünde bir klasik olan Clue, bir kez daha beyaz perdeye aktarılacak. İlk olarak 1985 yılında çekilen film, bir masa oyunundan uyarlanmıştı. Bir süredir Ozark'ın yıldızı Jason Bateman'ın yeni uyarlamanın yönetmeni olacağı söyleniyordu. Ancak Bateman, neden filmi yönetmeyeceği şu sözlerle açıkladı: "Clue, başlamaya çok yakın olduğumuz bir filmdi. Ama boş zamana sığabileceğinden çok çok daha uzun sürede gerçekleştirilebilecek bir şeye dönüştü. Sezonun başlangıcını ileri bir tarihe itecekti. Böylece geri çekilmek durumunda kaldım. Ama eğer Ozark çekimleri bittiğinde film hala aynı durumda olursa, filmi yapmayı çok isterim. Ama kim bilir belki de farklı bir yönetmeni getirirler." Bateman'ın bu açıklamasına göre, Clue'yu yönetememe sebebinin Ozark dizisi olduğunu öğreniyoruz.

    Şimdilik James Bobin'in yönetmen koltuğuna geçeceğini bildiğimiz Clue'nun senaryosu Rhett Reese ve Paul Wernick'e emanet edildi. Clue, birbirlerini tanımayan bir grup insanın aralarında bulunan katili bulmaya çalışmasını konu ediyor. Altı konuk akşam yemeği için gizemli bir malikaneye davet edilir. Ancak davetlilerin hiçbiri birbirini tanımamaktadır ve daveti kimin düzenlediği de bilinmemektedir. Normal başlayan akşam, ev sahibinin ani ölümüyle farklı bir yola sapar. Davetliler, malikanenin çalışanlarıyla birlik olarak katilin kim olduğunu bulmak zorundadır. Her geçen dakika malikanede bulunmak daha da tehlikeli bir hal almaktadır.

    Jason Bateman'ın Clue'dan vazgeçmesine neden olan Ozark'a 4. sezon onayı almadı. Ancak Netflix'in en popüler dizilerinden biri olması nedeniyle yeni sezon onayı alacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top