Hesabım
    Kıvanç Tatlıtuğ, Coronavirüs Belirtileri Nedeniyle Test Yaptırdı!

    Kıvanç Tatlıtuğ, coronavirüs için test yaptırdığını açıkladı.

    Coronavirüs salgınının son birkaç haftadır ülkemizde başgösterdiği bu dönemde, Kıvanç Tatlıtuğ'dan coronavirüs açıklaması geldi. İki haftadır evde izolasyon halinde olduğunu belirten Kıvanç Tatlıtuğ, çeşitli belirtiler göstermesi nedeniyle hastanede müşade altında olduğunu ve test yapıldığını belirtti.

    Aşk-ı Memnu, Kelebeğin Rüyası, Kurt Seyit ve Şura, Çarpışma, Hadi Be OğlumCesur ve Güzel gibi yapımların yıldız oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, coronavirüs salgınına yakalanmış olabileceğini sosyal medya üzerinden açıkladı. Ülkemizde henüz ünlüler arasından Burak Akkul'un corona nedeniyle hastanede tutulduğunu öğrenmiştik. Şimdi ise Kıvanç Tatlıtuğ, hastalık benzeri şikayetleri nedeniyle hastaneye başvurduğunu ve müşahade altında tutulduğunu açıkladı. Tatlıtuğ, durumunun iyi olduğunu ve test sonuçlarını beklediğini ifade etti.

    Dünyanın dört bir yanında ünlü isimlerden COVID-19 testlerinin pozitif olduğu haberleri gelmeye devam ediyor. Başta Tom Hanks, Rita Wilson, Idris Elba, Kristofer HivjuOlga Kurylenko olmak üzere onlarca ünlü isme teşhis konulduğu biliniyor. Hanks ve Wilson iyileşerek hastaneden taburcu edilirken, Elba durumunun iyi olduğunu ve karantinada bulunduğunu belirtmişti. Tüm bunlar olurken sinema ve televizyon sektörü durma noktasına geldi. Dünyada tamamen çekimler ve çalışmalar durdurulurken, ülkemizde hala dizi çekimlerinin devam ettiği biliniyor. Yapım şirketleri tamamen insiyatiflerine bağlı olarak çekimleri durdurma kararı alabiliyor. Bu nedenle oyuncu sendikaları büyük tepki göstermeye ve seslerini duyurmaya çalışmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top