Hesabım
    Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge'den Yeni Klip!

    Mortal Kombal efsanesi, anime filmle devam ediyor!

    Mortal Kombat efsanesi, Warner Bros'un hayata geçirdiği Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge anime filmi sayesinde kaldığı yerden devam ediyor. Bu kez de filmden bir klip paylaşıldı. Klipte Johnny Cage, Sonya, Lord Raiden ve Liu Kang karakterlerini bir arada görüyoruz. Johnny Cage'in Mortal Kombat'in eğlenceli karakteri olmaya devam etmesine tanıklık ediyoruz.

    Ed Boon ve John Tobias tarafından yaratılan, dünya çapında oynanan Mortal Kombat oyunlarından uyarlanan film,her nesilde yalnızca bir kez yapılan bir dövüş turnuvasını konu ediniyor. Outworld ve Earthrealm'ın tüm şampiyonları bu turnuvaya katacaktır. Bu dövüşün sonucu, Dünya üzerinde yaşayanların kaderini belirleyecektir. Earthrealm'ın koruyucusu Lord Raiden, kendi diyarının en iyi şampiyonlarını bir araya getirmekle ve şeytani güçlere sahip Shang Tsung'a karşı gelmemelerini sağlamakla sorumludur. Tüm savaşların sonunu Mortal Kombat getirecektir.

    Filmin senaryosunu Supernatural dizisi ve DC bağlantılı çeşitli çizgi filmlerden tanıdığımız Jeremy Adams kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda ise Avatar: Son Hava Bükücü, Thundercats, Mike Tyson Mysteries, The Looney Tunes Show'dan hatırladığımız Ethan Spaulding bulunuyor. Animasyon türündeki Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge'in seslendirme kadrosunda Johnny Cage rolüyle Joel McHale; Sonya Blade karakteriyle Jennifer Carpenter; Lui Kang karakteriyle Jordan Rodrigues; Scorpion karakteriyle Patrick Seitz; Quan Chi karakteriyle Darin De Paul; Kano karakteriyle Robin Atkin Downes; Raiden karakteriyle David B. Mitchell; Jax Briggs karakteriyle Ike Amadi; Goro karakteriyle Kevin Michael Richardson; Kitana ve Satoshi Hasashi karakterleriyle Grey Griffin; Demon Torturer ile ise Fred Tatasciore bulunuyor.

    Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge'in 12 Nisan 2020 tarihinde VOD olarak dijital yolla izleyicileriyle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top