Hesabım
    Shazam 2 Çekimleri Yıl Sonunda Başlayacak!

    Shazam 2'den yeni detaylar geldi.

    DC Evreni'nin başarılı filmlerinden biri olan Shazam 6 Güç'e devam filminin geleceği daha önce resmi olarak duyurulmuştu. Comicbook'un haberine göre yönetmen David F. Sandberg, Shazam 2'nin çekimlerine ne zaman başlanacağı belli oldu ve 2020 yılının sonunda prodüksiyona başlanması planlanıyor.

    Warner Bros bünyesindeki Shazam'ın devam filmi Shazam 2 için hazırlıklara yakında başlanacak. Her ne kadar şimdilerde yoğun derecelerde coronavirüs salgını olsa ve tüm sinema sektörü durma noktasına gelse de, 2020'nin sonlarına doğru pandeminin en azından yavaşlayacağı düşünülüyor. Bu durumda Shazam 2'nin çekimlerine 2020'nin son dönemlerinde başlanabilecek. Yönetmen David F. Sandberg, ComicBook ile röportajında şu sözlere yer verdi: "Bunun ne kadar süreceğini göreceğiz. Demek istediğim, çünkü çekimlere bu yıl başlayacağız. Ama kim bu olanların ne kadar süreceğini bilebilir? Tüm filmler ertelenecekmiş gibi hissettiriyor. Shazam ile ilgili neler olacağını göreceğiz. Ama şimdiye kadar senaryo üzerinde çalışıyordum. Hala bunu yapabiliyoruz ve birkaç ay içerisinde neler olduğuna bakacağız. Zamanımın bir kısmında film izliyorum. Uzaktan yapabileceğimiz işler var, Zoom'dan görüşmeler yapıyoruz. Tüm bunlar olmadan önce bu uygulamayı duymamıştım ve şimdi her şey Zoom ile ilgili oldu. Bizim için çok garip değil. Biraz daha içerideyiz. Oturuyorum, yeni yazılımlar öğreniyorum ve buna benzer bazı testler yapıyorum."

    Dünya çapında 364 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek DC filmleri arasında başarı elde eden Shazam! 6 Güç, bazı açık kapılar bırakmıştı. Yeni filmde tek kahramanın Billy Batson olmayacağı düşünülenler arasında yer alıyor. Ayrıca credit sahnelerinden birinde Doktor Sivana, yani Mr. Mind isimli kötü adamımızı kısaca görme şansı yakalamıştık. Yeni filmle birlikte onun esas kötü olarak izleyici karşısına çıkabileceği düşünülüyor. Bir diğer görüş de Dwayne Johnson'ın canlandıracağı ve Shazam'ın ikiz kardeşi olan Black Adam'ın filme dahil edilebileceği üzerine. Black Adam'ın solo filmi çekilecek, ancak Dwayne Johnson filmin çekimlerinin şimdilik ertelendiğini açıklamıştı.

    Shazam 2 için şimdilik belirlenen tarih 1 Nisan 2022 oluyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top