Hesabım
    Luca Guadagnino'nun "Call Me By Your Name 2" Planları Nelerdi?

    Karantina öncesi "Beni Adınla Çağır"a devam filmi hazırlıkları yapılıyordu.

    Timothee Chalamet ve Armie Hammer'ı başrolüne yerleştiren Call Me By Your Name kitap uyarlamasına devam filminin geleceği daha önce resmi olarak açıklanmıştı. Yönetmen Luca GuadagninoFind Me kitabını uyarlayarak filmi devam ettirme kararı almıştı. Ancak coronavirüs salgını tüm planları alt üst etti. Yönetmen, film hakkında ipuçları verdi.

    İtalya'nın Milano kentinde karantinada yaşamını sürdürdüğü bilinen yönetmen Luca Guadagnino, Call Me By Your Name devam filmi hakkında konuştu. The Playlist'in haberine göre İtalyan mecrasına konuşan Guadagnino şu sözleri sarf etti: "İsmini söylemek istemediğim ve çok sevdiğimiz bir senaristle buluşup ikinci kısmı konuşmak üzere Amerika'ya gidecektim. Talihsiz bir şekilde her şey iptal oldu. Tabii ki Timothee Chalamet, Armie Hammer, Michael StuhlbargEsther Garrel ve diğer aktörlerle çalışmak büyük bir zevkti. Yeni filmde hep birlikte olacaklar."

    Romantik bir LGBTQ+ filmi olan ve Timothee Chalamet'nin bir yıldıza dönüşmesini sağlayan Call Me By Your Name'in konusu ise şöyleydi: 1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmektedir. Elio, Greko-Roma kültüründe uzmanlaşmış seçkin bir profesör olan babası ve onu elit kesim meyveleriyle, doğal lezzetlerle şımartan, çevirmen olan annesi Annella ile bir arada olmaktan ziyadesiyle memnundur. Elio'nun olgunluğu ve entelektüel birikimi, onu tam teşekküllü bir yetişkin gibi gösteriyor olsa da, özellikle kalpteki konularda onun hakkında hala masum ve biçimlenmemiş olan çok şey vardır. Bir gün, doktorasını sürdüren büyüleyici bir Amerikalı bilim adamı olan Oliver Elio'nun babasına yardım etmek göreviyle yıllık yaz stajyeri olarak villaya gelir. Güneşin ışıltılarının arasında Elio ve Oliver hayatlarını sonsuza dek değiştirecek bir yaz boyunca yeşermekte olan arzunun güzelliğini keşfedeceklerdir...

    Devam filminde senarist James Ivory'nin geri dönmeyeceği kesin olarak biliniyor. Ancak diğer ayrıntılar henüz belli değil gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top