Hesabım
    Jake Kasdan, Ekip Dönerse "Jumanji"ye Üçüncü Filmin Geleceğini Açıkladı

    Jake Kasdan, Jumanji serisi ile ilgili açıklamada bulundu.

    Dwayne Johnson'ın başrolünde bulunduğu ve Robin Williams başrollü orijinal filmin devamı olan Jumanji serisi hakkında yönetmen Jake Kasdan konuştu. Kasdan, eğer tüm ekip yeniden bir araya gelirse Jumanji: Welcome To The Jungle ve Jumanji: Next Level'ın ardından üçüncü devam filminin çekilebileceğini açıkladı.

    Başrolünde son olarak Black Adam filmiyle DC'ye geçiş yapacağı konuşulan Dwayne Johnson, ünlü komedyen Kevin Hart, Marvel'da Guardians of The Galaxy filmlerinde Nebula'ya hayat veren Karen Gillan ve Jack Black'in yer aldığı Jumanji serisine devam filminin gelebileceği ortaya çıktı. Ancak Jake Kasdan'in şartı tüm ekibin yeniden bir araya gelmesi. Alex Wolff, Awkwafina, Nick Jonas, Morgan TurnerSer'Darius Blain gibi isimlerin esas oyunculara eşlik ettiği Jumanji hakkında, yönetmen Jake Kasdan konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Takdir edilmemesi kolay olan şey, çocukların dahiyane olması. Özellikle Alex Wolff gerçekten. O karakteri eğlenceli ve zekice bir yolla canlandırıyor. Sessiz bir şekilde filmin önemli bir parçası. Güzel olan şey olasılıkların sonsuz olması. Bizim için tarihi, nostaljiyi serpiştirip hayranların buna ne tepki vereceğini görme konusunda bunun eğlenceli bir yol olduğunu düşündük. İlk başta film saygı amaçlıydı. Bence son filmde bu şekilde nefes alma düşüncesi eğlenceliydi: 'Tamam, her şey yoluna girecek, evdeyiz ve güvendeyiz.' Ve her ne demek olursa olsun her şeyin iyi olmayacağı fikri de öyle. Sadece eğlenceli bir yol. Yeniden test ettiğimizde izleyiciler çılgına döndü..."

    Son Jumanji filmi The Next Level'ın konusu ise şöyleydi: Jumanji: Yeni Seviye, arkadaşlarını kurtarmak için kendilerini yeniden oyunun içinde bulan gençlerin maceralarını konu ediyor. Jumanji maceralarından sağ olarak kurtulmayı başaran dört genç, üniversitenin tatile girmesi ile birlikte New Hampshire Brantford’daki evlerine geri döner. Hayatlarına yeni bir yön vermeye çalışan gençler, arkadaşlarını kurtarabilmek için kendilerini yeniden Jumanji dünyasının içinde bulur. Spencer oyuna yeniden girmek zorunda kaldığında, Martha, Fridge ve Bethany arkadaşlarını kurtarmak için Jumanji'ye geri döner ve hiçbir şeyin bekledikleri gibi olmadığını fark eder. Jumanji artık değişmiştir ve sadece bir ormandan ibaret değildir. Ekip, daha tehlikeli bir hal alan oyunda karşılarına çıkan korkunç engelleri aşıp, oyundan kaçmanın yolunu bulabilecek midir?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top