Hesabım
    Jeffrey Dean Morgan'lı "Walkaway Joe"dan Fragman

    The Walking Dead'in yıldızı Jeffrey Dean Morgan'ın yeni filmi yolda.

    Jeffrey Dean MorganJulian Feder ve David Strathairn'in yıldızı olduğu aksiyon ve dram türündeki "Walkaway Joe"dan fragman paylaşıldı. Tom Wright'ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin fragmanında babasını arayan genç bir adamın yolunun bilardo sayesinde farklı insanlarla kesişmesine tanıklık ediyoruz.

    Seinfeld, Barber Shop, The Magicians gibi yapımlardan oyuncu olarak tanıdığımız Tom Wright'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Walkaway Joe'nun konusu ise şöyle: Walkaway Joe, kendilerini terk eden babasını bulmak için bisikletine atlayan ve yollara düşen Dallas adında genç bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Dallas, çıktığı bu yolculukta geçmişinden kurtulmaya çalışan Joe Haley adında bir adamla tanışır. Tek başına yollarda savrulan Dallas’ın emniyetinden kendini sorumlu hisseden Joe, gönülsüz bir şekilde çocuğu yanına almaya karar verir.

    Walkaway Joe'nun oyuncu kadrosunda başta The Walking Dead, Supernatural, Rampage, Watchmen gibi yapımlardan tanıdığımız Jeffrey Dean Morgan olmak üzere; Weiner Dog Internationals, I Hate Kids, From Zero to I Love You gibi yapımlarla sinemaya giriş yapan Julian Feder; Good Night and Good Luck, Lincoln, Godzilla, L.A. Confidential, The Expanse gibi yapımlarla karşımıza çıkan David Strathairn, Julie Ann EmeryDavid Jensen gibi isimler bulunuyor. Filmin senaryosunu Michael Milillo kaleme aldı.

    Walkaway Joe'nun 8 Mayıs tarihinde izleyicileriyle dijital olarak ve sınırlı sayıdaki sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top