Hesabım
    Brad Pitt'in Yapım Şirketi Plan-B, Warner Bros.'la Yeni Anlaşma İmzaladı

    İki şirket ilk bakış anlaşmasını imzaladı

    Todd Williamson/January Images

    Brad Pitt tarafından kurulan Oscar ödüllü yapım şirketi Plan B Entertainment, Warner Bros. Pictures ile ilk bakış anlaşması imzaladı. Akademi Ödülü sahibi yapımcı, başta en iyi film ödülleri kazanan “The Departed”, “12 Years a Slave” ve “Moonlight” olmak üzere, Warner Bros.'a projelerinde özel seçenekler sunacak. İlk çıkışını Warner Bros. bünyesinde yapan şirket için bu durum, bir geri dönüş anlamına da geliyor.

    Warner Bros. Pictures ayrıca anlaşma çerçevesinde Plan B filmlerinin küresel dağılımını da ele alacak. Bu yapılan anlaşma, Megan Ellison’un Annapurna Pictures ile üç yıllık ilk bakış anlaşması imzalamasının ardından gelmiş oldu. Anlaşma, Plan B ortağı Brad Pitt ve başkanlar Dede Gardner ile Jeremy Kleiner tarafından, Warner Bros. grup başkanı Toby Emmerich ve DB geliştirme başkanı Courtenay Valenti'yle birlikte açıklandı. Emmerich ve Valenti yaptığı açıklamada; “Brad, Jeremy ve Dede olağanüstü film yapımcıları. Mükemmeliyet sicili zaten onların yerine konuşuyor. Dinamik olarak onlarla işbirliği yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz.” dedi.

    Anlaşma, Plan B'nin çoğu zaman birinci sınıf fikri mülkiyet ile yapılan önemli sinema deneyimleri vizyonunu iki katına çıkarıyor. Şirketin önemli filmleri arasında “The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford”, “The Tree of Life”, “World War Z”, "The Normal Heart”, “The Big Short”, “If Beale Street Could Talk" ve “Vice” bulunuyor. Şirket şu anda Jon Stewart'ın “Dresistible” adlı politik draması, Focus Features'daki Miranda July projesi “Kajillionaire” ve 2020 Sundance Film Festivali'nde dramatik büyük jüri ödülünü kazanan Lee Isaac Chung'un A24 filmi “Minari” üzerinde çalışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Brad Pitt'ten Yıllar Sonra Gelen Matrix İtirafı
    • Warner Bros ve HBO Max Ortaklığında Warner Max Şirketi Geliyor
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top