Hesabım
    Nicole Kidman'lı Korku Filmi "Diğerleri" Yeniden Uyarlanabilir

    The Others'a uyarlama mı geliyor?

    Nicole Kidman'ın yıldızı olduğu korku türündeki "Diğerleri" filmi yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Alejandro Amenabar'ın imzasını attığı orijinal filmin haklarını Sentient Entertainment satın aldı ve filmin yeniden çevrim olarak beyaz perdeye bir kez daha aktarılacağı açıklandı.

    Dünya çapında 200 milyon dolarlık gişe hasılatına imza atarak bir korku filmi için döneminde büyük başarı yakalayan The Others, bir kez daha beyaz perdeye gelecek. Filmin haklarını elde eden Sentient Entertainment, filmin yeniden çekilmesinden sorumlu olacak. 2001 yılında izleyicileriyle buluşan The Others, Nicole Kidman'a En İyi Kadın Oyuncu dalında Golden Globe ve BAFTA adaylığı vermişti. Söylenenlere göre, yeniden çevrim için de günümüzün en önemli oyuncularından oluşan bir liste göz önünde bulunduruluyor. Ayrıca yeni The Others'ın günümüzde geçmesi olasılığı bulunuyor.

    The Others'ın konusu ise şöyleydi: Amerika İkinci Dünya Savaşı'nın yaralarını sarmaya çalışmaktadır. New Jersey'de hayatını devam ettirmekte olan Grave ise savaşta eşini kaybetmiştir. Çocuklarının güneşe karşı alerjisi olduğundan oldukça karanlık bir evde yaşamaktadırlar. Grace, onlardan yardım almak üzere malikanelerine gelen insanlara yardım edip onlara iş vermektedir. Grace'in kızı olan Anne ise, Victor isimli bir hayali arkadaşa sahiptir. Bir gün oluşan sis yüzünden evin dünyanın geriye kalanıyla olan irtibatı tamamen kesilir. Grace ve çocukları, bir türlü güvenemedikleri çalışanlarıyla beraber yalnız kalmışlardır.

    Geçtiğimiz günlerde yayılan habere göre, bir film noir klasiği The Night of The Hunter'ın yeniden uyarlanacağı açıklanmıştı. Ancak bu haber, orijinaline duyulan saygıdan ötürü pek de olumlu karşılanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top