Hesabım
    "Nefesini Tut"un Yönetmeni Fede Alvarez, Zombi Filmi Yönetecek!

    Fede Alvarez'in yeni projesi belli oldu.

    Don't Breathe filminin yönetmen koltuğuna oturan Fede Alvarez'in yeni projesinin 16 States isimli zombi filmi olacağı duyuruldu. Tüm dünyayı yıkıp geçen ve ölüleri ayağa kaldıran bir virüsü konu edecek olan film, Lionsgate bünyesinde geliştirilecek.

    Nefesini Tut, Evil DeadÖrümcek Ağındaki Kız yapımlarıyla başarı yakalayan Fede Alvarez, coronavirüs salgını sonrasında hayata geçirmek üzere yeni bir filme imza atacak. 16 States isimli film, zombi temasına sahip olacak. Filmin senaryosu üzerinde This Is Us, Focus gibi yapımlarla tanınan yapımcı ve senarist John Requa ile Glenn Ficarra çalışacak. 16 States' hikayesi bir annenin, zombi salgını sırasında ailesine ulaşmaya çalışmasına dayanacak. Söylenenlere göre Requa ve Ficarra, senaryo üzerinde çalışmaya coronavirüs salgını öncesine başladı. Ancak şimdiye kadar bunun duyurusu yapılmamıştı.

    Fede Alvarez, bir süre önce Texas Chainsaw Massacre uyarlaması ile anılmaya başladı. Yönetmenin, yeni bir Texas Chainsaw Massacre filminin senaryosuna imzasını atacağı duyurulmuştu. Ancak bu projenin ne durumda olduğu henüz bilinmiyor. Alvarez son olarak mitlere dayanan konusuyla Labyrinth isimli filmin çekimlerine hazırlanıyor. Ancak bu kez korku değil, fantastik macera türünde bir filmi beyaz perdeye aktaracak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top