Hesabım
    Daisy Ridley, Evde Kalmamız İçin Star Wars Hikayesi Okuyor

    Son Star Wars üçlemesinin yıldızı Daisy Ridley, evde kalma çağrısına destek oldu.

    Coronavirüs salgınının tüm dünyayı etkilediği bu günlerde ünlü bir isimden daha evde kalma çağrısına destek amacıyla yaratıcı bir fikir geldi. Yeni nesil Star Wars üçlemesinin yıldız oyuncusu Daisy Ridley, evde kalmamız için bir Star Wars hikayesi okudu.

    Tüm dünyayı vuran coronavirüs salgını özellikle Avrupa ve Amerika'daki yaşamı durdurdu. Tüm ünlüler ve hükümet görevlileri, insanları evlerinde tutmak için ellerinden geleni yapıyor. Bu sırada birçok ünlü de sosyal medya üzerinden destek amacıyla videolar paylaşıyor. Bu isimlerin arasına Daisy Ridley de eklendi. Star Wars: The Force AwakensThe Last Jedi ve The Rise of Skywalker'ın yıldız oyuncusu Ridley, bir Star Wars hikayesi okuyarak destekte bulundu. Drew Daywalt ve Matt Myers'ın yazarı olduğu BB-8 on the Run isimli kitabı okuyan Ridley'in İngiliz aksanı dinleyenlerin ilgisini daha da çok çekti.

    BB-8 on the Run kitabı bilindiği kadarıyla Star Wars: Episode VII olan The Force Awakens zamanında geçiyor. İsyancı birliklerinin arasında olan top şeklindeki BB-8 isimli bir droidin hikayesini anlatan kitapta droid, isyancı birliklerinin yanına dönebilmek için çok gizli bir haritayı ele geçiriyor. 

    Star Wars'un resmi Twitter hesabı üzerinden videonun paylaşılması, başka videoların da olabileceği izlenimi veriyor. Başrol oyuncularından Adam Driver, Oscar Isaac, John Boyega gibi isimlerin de hikaye okuma fikrinin hayranlar tarafından önerildiği de görülüyor. Son Star Wars serisi The Rise of Skywalker ile sona ermişti. Söylenenlere göre J.J. Abrams, The Force Awakens'ı reddeden The Last Jedi'ın kalıntılarını toparlamaya çalışırken seriyi pek de mantıklı olmayan bir şekilde sonlandırmış bulundu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top