Hesabım
    Dwayne Johnson, Jack Reacher Rolünü Tom Cruise'a Kaybetmiş

    Dwayne The Rock Johnson, Jack Reacher olabilirdi.

    Tom Cruise'un başrolünde olduğu Jack Reacher'ın yıldızı aslında Dwayne Johnson olabilirdi! Jumanji ve Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı Dwayne Johnson, sosyal medya üzerinden soru-cevap etkinliği düzenledi. Bunun sonucunda da oyuncunun Jack Reacher'ı bir zamanlar canlandırma şansının olduğu ortaya çıktı.

    Şimdilerde DC Evreni'ne Shazam'ın ikiz kardeşi Black Adam ile geçiş yapacak olmasıyla gündemde olan Dwayne Johnson, 10 Nisan tarihinde Instagram üzerinden bir soru-cevap etkinliği düzenledi. Gelen sorulardan biri "Gerçekten canlandırmak istediğin, ama başka bir aktöre karşı kaybettiğin bir rol var mıydı?" oldu. Johnson da karşılığında bir video çekerek yanıt verdi. Videoda bu rolün Jack Reacher olduğu oyuncu tarafından açıklandı: "Aktör, Tom Cruise'du. İş, iştir ve onun rolü kapmasından mutluyum. Evren komik bir şekilde ilerliyor olsa da, bu kapı suratıma kapandığında genlerimde olan bir karakteri baştan yaratmam için başka bir fırsat kapısı karşıma çıktı." Johnson, bu karakterin Hızlı ve Öfkeli serisindeki Luke Hobbs olduğunu belirtti.

    Johnson sözlerine şöyle devam etti: "Şanslıyım ki, benim gibi görünen çok fazla insan yok. Kariyerimin başlangıcından beri tüm rollerim şansıma tamamen benim için yaratıldı ve tasarlandı. Bu 10 yıl önceydi ve çok farklı bir statüdeydim, bunu fark ettim. Tom dünyadaki en büyük film yıldızıydı ve ben değildim." Jack Reacher'ın konusu ise şöyleydi: Pittsburgh kentinde sakin ve güneşli bir sabah, mesai saatinden hemen önce insanlar işlerine doğru koşturmakta, günlük telaşlarını yaşamaktadırlar. Tam bu sırada 10th Street köprüsüne bakan parkta, nehrin karşısı yakasından gelen 6 el silah sesi duyulur ve birkaç dakika içinde 5 masum insan kanlar içinde yere yığılarak hayatını kaybeder. Usta bir nişancının elinden çıktığı belli olan bu olayı Pitssburg polis departmanının çözmesi ve katil zanlısını yakalaması fazla sürmez; daha 24 saat dolmadan 5 cinayetin faili yakalanır. Fakat sorgu esnasında hiçbir şey söylemeyen genç adam bir kağıda sadece "Jack Reacher'ı bulun!" yazar. Tüm kanıtlar gün gibi ortadayken eski bir asker olan Jack Reacher olayın görünmeyen yönlerini açığa çıkartacağı bir davanın içine girecektir. Bu arada zanlı Jason Barr'ın avukatı Helen Rodin de Bölge Savcısı olan Alex Rodin'in kızıdır. Baba-kız arasındaki hesaplaşmanın boyutları ise çok farklıdır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top