Hesabım
    Başka Sinema Filmi "Beats"ten Fragman!

    BluTV'de yayınlanacak olan Beats'ten fragman paylaşıldı.

    Brian Welsh'in yönetmen koltuğuna oturduğu İskoçya'nın BAFTA Ödülleri'nde ödüle layık görülen "Beats"ten fragman paylaşıldı. Başka Sinema bünyesinde izleyicileriyle buluşacak olan Beats, BluTV üzerinden izlenebilecek. Filmin fragmanında son derece gürültülü ritmler eşliğinde İskoçya'nın gençleri arasına karışıyoruz.

    BluTV ve Başka Sinema ortaklığıyla Beats filmi izleyici karşısına çıkacak. In Our Name, The Rack Pack gibi yapımlarla tanınan Brian Welsh'in yönetmen koltuğuna oturduğu Beats'in konusu şöyle: Beats, 1994 yazında küçük bir İskoç kasabasında yaşayan iki arkadaşın hikayesini konu ediyor. Yıllardır bir arada yaşayan iki arkadaş için artık farklı yönlere savrulma zamanı gelmiştir. Hayat onları farklı yönlere götürmeden önce birlikte son kez çılgın bir gece geçirmeye karar verirler. Kaçak bir partiye katılmak isteyen iki arkadaş bunun için hayatlarını riske atar. Bu gece onlar için, müzik, isyan ve özgürlüğün bir arada olduğu unutulmayacak bir denetim olur.

    Beats'in oyuncu kadrosunda Christian Ortega, Lorn MacdonaldLaura Fraser gibi isimler bulunuyor. Film, BAFTA'nın yanı sıra British Independent Film Ödülleri'nden ödüle layık görüldü. Rotterdam, Slamdance, Glasgow, Hamburg, Zurich, Torino gibi festivallerde izleyicileriyle buluşarak eleştirmenlerden beğeni topladı. Müziğin ritmine kendimizi bırakacağımız Beats, BluTV üzerinden 16 ile 29 Nisan tarihleri arasında biletli bir şekilde izlenebilecek. Bilet alındığı takdirde film, 24 saat içerisinde bir kez izlenebiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top