Hesabım
    Camila Mendes Başrollü Netflix Filmi "Dangerous Lies"dan Fragman!

    Dangerous Lies'dan fragman paylaşıldı.

    Netflix'teki izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan Camila Mendes başrollü Dangerous Lies'dan resmi bir fragman paylaşıldı. Gerilim türündeki filmin fragmanında genç bir kadın olan Katie'ye miras olarak bir köşkün kalmasının ardından yaşananları izliyoruz. Katie'ye yalnızca değerli şeyler değil, sırlar da miras kalır!

    Michael Scott'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Dangerous Lies'ın konusu ise şöyle: Dangerous Lies, bakımını üstlendiği zengin adamın ölümünün ardından tüm mirasını kendisine bıraktığını öğrenen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın, zengin bir adamın bakıcılığını yapmaktadır. Adamın ölümü, kadın dahil geride bıraktıklarına büyük bir şok etkisi yapar. Adam, tüm mirasını zor durumda olan bakıcısına bırakmıştır. Büyük bir servetin yeni sahibi olan kadın, adamın mirasını neden kendisine bıraktığına anlam veremez. Çok geçmeden kadın, servet ile birlikte karanlık sırlara da sahip olur. Kendisini bir anda bir aldatmaca ve tehlike yumağının içinde bulan kadın, hayatta kalmak için her şeyi sorgulamaya başlar.

    Dangerous Lies'ın senaryosunu The Autumn Waltz, Useful Valid True gibi yapımlarla tanınan David Golden kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda ise Riverdale'in yıldız oyuncusu Camila Mendes'in yanı sıra son olarak Shaft'ta izlediğimiz Jessie T. Usher; Cam Gigandet, Sasha AlexanderElliott Gould gibi isimler bulunuyor.

    Dangerous Lies, 30 Nisan tarihinden itibaren Netflix'teki izleyicileriyle buluşuyor olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top