Hesabım
    Daisy Ridley, Star Wars: The Rise of Skywalker'ın Kötü Tepki Almasına Şaşırmış

    Daisy Ridley, DragCast podcast programına konuştu.

    Star Wars: The Rise of Skywalker birkaç ay önce vizyona girmiş ve Star Wars hayranları tarafından pek beğenilmemişti. Son Star Wars üçlemesinin yıldız oyuncusu Daisy Ridley, hayranlardan gelen tepkiler hakkında konuştu ve ters tepkilere şaşırdığını ifade etti.

    DragCast podcast programının konuğu yıldız oyuncu Daisy Ridley oldu. Ridley, J.J. Abrams'ın imzasını attığı Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi'ne gelen hayran tepkileri hakkında konuştu. The Force Awakens ile başarılı bir şekilde giriş yapan yeni nesil Star Wars serisi, Rian Johnson imzalı The Last Jedi ile gerilemişti. The Last Jedi, The Force Awakens ve diğer filmlerin söylediklerini yok sayma kararı almıştı. Ardından J.J. Abrams The Rise of Skywalker'ı çekerek tüm olanları geri almaya çalıştı, ancak daha da büyük bir başarısızlık meydana gelmişti. Ridley bu konuda şu sözleri sarf etti: "Tepkiler filmden filme değişti dürüst olmam gerekirse. %98 inanılmaz gibi. Son film ise gerçekten aldatıcı. Ocak ayı o kadar iyi değildi. Tuhaftı, ilk başlarda bize gösterildiğini hissettiğim tüm sevgi sonraları yok oldu. Belgesel yapımını bu hafta izledim. Sevgiyle doluydu ve bence böyle sevgi dolu olan ve sonradan insanların sevmediği bir işin parçası olmak çok aldatıcı. Biliyorsunuz, herkesin bir şeylerden hoşlanmama hakkı var. Ama bu biraz değiştiğini hissettiriyor. Ama bence bu biraz sosyal medyayla ve sizin nelere sahip olduğunuzla ilgili."

    Ridley sözlerine şöyle devam etti: "Sanırım şimdi bu konuşmalar daha halka açık. Yani görmediğim bazı şeyler var. Ama dürüst olmam gerekirse Ocak'ta anasayfamı kaydırıp Star Wars ile ilgili bir şeyler görmemeye çalışırken, başlıklar görüyordum ve bunun çok üzücü olduğunu düşünüyordum. Bu gerçekten zor bir şey, ama sahip olduklarımla gurur duyuyorum. Bunun bir parçası olmak harikaydı."

    Disney'in gelecek Star Wars filmlerinde Daisy Ridley ya da diğer oyunculardan Oscar Isaac, John Boyega, Adam Driver gibi isimlerle devam etmeyeceği biliniyor. Şimdilerde kesin olarak var olan The Mandalorian dizisi bulunuyor. Ayrıca Obi Wan Kenobi ve Cassian Andor dizileri de yolda gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top