Hesabım
    Netflix Yapımı "Murder To Mercy: The Cyntoia Brown Story"den Fragman Geldi!

    Yeni Netflix belgeseline ilk bakış!

    Netflix'in izleyicilerini mahkemelere taşıyacağı yeni belgesel film Cinayetten Affa: Cyntoia Brown'un Hikayesi'nden fragman paylaşıldı. Cinsel istismar maduru genç bir kadın olan Cyntoia Brown, küçük yaşta cinayet nedeniyle hapse mahkum edilmiş ve haksız yargılanması tüm Amerika'nın gündemine oturmuştu.

    Belgesel film "Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story"nin açıklanan konusu ise şöyle: Cinayetten Affa: Cyntoia Brown’un Hikayesi, 16 yaşındayken ömür boyu hapse mahkum edilen genç bir kızın hikayesini konu ediyor. 16 yaşındaki Cyntoia Brown, 2004 yılında kendisini taciz eden 43 yaşındaki bir adamı öldürdüğü için tutuklanır. Henüz reşit olmamasına rağmen yetişkin olarak yargılanan Cyntoia, ömür boyu hapse mahkum edilir. Yıllarca hakkında verilen karara itiraz eden Cyntoia’nın geçmişi, fizyolojisi ve yasa hakkındaki sorular, onun suçluluğunun sorgulanmasını sağlar.

    "Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story"nin yönetmen koltuğuna Conscious Capitalism, Perfect Flight: Bob Hoover gibi yine belgesel yapımların yönetmenliğini üstlenen Daniel H. Birman oturuyor. Söylenenlere göre belgesel film yalnızca mahkemelerde yaşananları anlatmayacak. Brown'un üç nesil boyunca ailesinde gelenek haline gelen kadına şiddet konusu gündeme getirilecek. Brown'ın, 10 yıllık özgür olma mücadelesinin ardından 2019 yılında birileri onun sesini duymuş ve merhametli bir yargılama gerçekleştirmişti. Vali Bill Haslam, bunu devletin yıllar sonra getirdiği çocuk infaz yasası değişikliklerine bağlı olarak yaptı.

    Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story, Netflix'teki izleyicileriyle 29 Nisan tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top