Hesabım
    "Cats"e Dürüst Fragman Yapıldı!

    Cats'in fragmanı gerçekleri söyleseydi nasıl olurdu?

    Yılın en kötü filmi ilan edilen "Cats" hala gündemdeki yerini koruyor. Bu kez de Screen Junkies, Cats filmi için dürüst fragman kesti ve sosyal medya üzerinden yayınladı. Bakalım Cats'in fragmanı filmin pazarlamasını yapmak yerine doğrudan filmi anlatsaydı nasıl olurdu?!

    Taylor Swift, Judi Dench, Ian McKellen, Idris Elba, Jennifer Hudson, Francesca HaywardRebel Wilson gibi Hollywood'un önemli isimlerini bir araya getirmeyi başaran ancak tam bir hayal kırıklığına dönüşen Cats, bir süredir dalga konusu olarak gündemde bulunuyor. Bu kez de film için dürüst fragman hazırlandı. Orijinal fragmanda açık verilmeyen her şeyi bu fragmanda bulabilirsiniz. Yönetmen Tom Hooper'ın Oscar ödüllü harika bir yönetmen olmasına karşın böyle bir film ortaya çıkarmasından yakınmamak fragmana bakıldığında elde olmayacaktır. Cats'in eleştirilen yönü, CGI olarak ortaya çıkarılan iş konusunda olmuştu. Kedilerin insan uzuvlarına sahip olması, insanlarla aynı cinsel cazibeye sahipmiş gibi gösterilmesi filmi oldukça garip bir hale getirmişti.

    Cats'in konusu ise şöyleydi: Jellicles adlı bir kedi kabilesi, bir gece içerisinde yaşamlarını kökünden değiştirecek olaylara dahil olurlar. Kediler için bir çeşit cennet olan Heaviside isimli bir yer vardır. Heaviside ise yeniden doğuşu simgeler. Kralın görevi de oraya gidecek olan kediyi seçmektir. Ancak Macavity isimli kötü kedi, kralı kaçıracaktır. Olacakları engellemek de diğer kedilere düşer. Film, Altın Ahududu Ödülleri'nin yıldızı haline gelmişti. 92. Akademi Ödülleri'nde, filmin oyuncularından James Corden ve Rebel Wilson kedi kostümleri içerisinde eğlenceli bir konuşma yaparak Cats ile dalga geçmişti. Bir müzikalden uyarlanan film, her zaman her şeyin uyarlanamayacağının dersini vermiş oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top