Hesabım
    Valley Girl'ün Yeniden Çevriminden Poster ve Fragman!

    1983 yapımı romantik filmin yeniden çeviriminden ilk fragman..

    MGM ve Orion Classics, uzun süre proje aşamasında kalan filmi sonunda bitirdiler ve 1980'lerin kült müzikal filmlerinden Valley Girl'ün yeniden çevrimi için ilk fragmanı paylaştılar. Yeni Valley Girl için, dijital platformlar olmak üzere çıkış tarihi 8 Mayıs olarak belirlendi. Jessica Rothe ve Josh Whitehouse'un oynadığı güncelleme, ilk olarak 2012 yılında duyurulduktan sonra en son Haziran 2018 vizyon tarihine sahipti.

    MGM, bu hafta tüm dijital ortamlarda 1983 yapımı orijinal filmi yayınlayarak bir nevi lansman yapmış oldu. Orijinal filmin yönetmeni, Martha Coolidge, senaristleri ise Andrew LaneWayne Crawford olan filmin başrollerinde ise Nicolas Cage ve Deborah Foreman yer alıyordu. Yeniden çevrimde de orijinali gibi Roth ve Julie'nin hikayesi anlatılacak. Arkadaşların ve ailenin kültür çatışmasının ortasında sakince yer almasına rağmen Julie, kalbinin sesini dinlemek için bu güvenli dünyasından kurtulmak zorundadır ve önemli kararlar alması gerekecektir.

    Yönetmen koltuğunda Rachel Lee Goldenberg'in oturduğu yeni versiyonun senaryosunu Amy Talkington kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda Chloe Bennet, Mae Whitman, Ashleigh Murray, Jessie Ennis, Rob Huebel ve Judy Greer yer alıyor. Yeni filmde, geri dönüş sahneleriyle eski karakterler de yer alacak ve geçmişi anlatırken, orijinal filme de önemli göndermeler yapılacak. İlk planda sinemalarda olması beklenen film, Koronavirüs pandemisi nedeniyle direkt dijital platformlarda yer alacak. Çıkış tarihi 8 Mayıs olan film, hemen ardından da streaming platformlarda izleyiciyle buluşacak.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top